To je to što me zanima!

Španjolci torpedirali Australce, Villa zabio pa plakao na klupi

U manje važnoj utakmici trećeg kola skupine B Svjetskog prvenstva Španjolska je pobijedila Australiju 3-0 golovima Ville, Mate i Torresa, ali to joj neće ništa značiti
Vidi originalni članak

Španjolci su u trećoj, ujedno i posljednjoj utakmici na Mundijalu konačno pokazali da znaju igrati nogomet. Nakon visokog poraza od Nizozemske (1-5) i Čilea (0-2), 'furia' je bijes pokazala nad Australijom i slavila 3-0 na Areni da Baixada u Curitibi.

Kombiniran sastav Vicentea del Bosquea bio je prejak za 'socceroose' čiju je mrežu načeo David Villa u 36. minuti sjajnim golom petom nakon dodavanja Juanfrana. Bio mu je to sedmi gol od 11 golova Španjolske na SP-ima do tog trenutka.

Ali to nije bilo sve od golova u mreži repke iz "down under". U nastavku je Villu zamijenio Mata, što je bio razlog za suze napadaču Atlética, ali i Chelseajev igrač proslavio je gol. Nakon što je 21 minutu prije kraja Torres udvostručio španjolsko vodstvo na briljantno dodavanje Inieste, priču je zaključio Mata u 81. minuti pronašavši slobodan prostor između australskog golmana Ryana za konačnih 3-0. Pirova je to pobjeda uskoro bivših svjetskih prvaka.

SP u Brazilu, skupina B, 3. kolo

  • Australija – Španjolska 0-3 (David Villa 36', Mata 82', Torres 69')
Idi na 24sata

Komentari 9

  • MarinSvrzić 27.06.2014.

    torres zna sta radi on je jedini spas spanjolskoj ali na svakom prvenstvo a kakav iniesta on slobodno moze sjedit na klupi

  • ljepsi-sam-dok-sutim 24.06.2014.

    osjecaja sam da bi ova grupa sasvim drugacije izgledala da je ova ekipa igrala prve dvije utakmice u grupi...

  • labelo 23.06.2014.

    šteta što su ispali

Komentiraj...
Vidi sve komentare