To je to što me zanima!

Španjolci vrište: Nokaut, ma sramotno, okrutno ispadanje!

Krivac? Zidane! Jer je previše vjerovao igračima kao što James i Marcelo, a valjda sam zna zašto ih inače obojicu stalno drži na klupi, piše Marca o Realovom ispadanju iz Kupa kralja
Vidi originalni članak

'Sramota', 'Okrutno', 'Pobuna', 'Uništenje'... 'To je Kup'! Naslovnice španjolski sportskih listova urlaju o senzacionalnom četvrtku u Kupu kralja kada su u istome danu već u četvrtfinalu ispali - i Real Madrid i Barcelona!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Madrid je kod kuće popio četiri komada pa ispao od Real Sociedada (3-4, Luka Modrić igrao je drugo poluvrijeme, u 46' ušao umjesto Jamesa Rodrigueza), a Barcelona u 93' pala kod Athletica u Bilbau (0-1, Ivan Rakitić igrao je do 69' pa ga je zamijenio Arthur).

Zbog teških posrtanja u Kupu 'kraljevi' i Katalonci u nedjelju će u Primeri istrčati sa tonom dodatnog tereta na leđima. Real od 16 sati igra u Osasuni, a Barcelona od 21.00 gostuje u Sevilli kod Betisa.

Katalonski Sport ističe da je Barcin poraz u Baskiji 'i okrutan i nepravedan', As u prvi plan ističe pobjednike Sociedad i Athletic, a ne poražene divove pa podvlači kako je kod Reala samo Vinicius odigrao pošteno dok je obrana plivala na sve strane.

Marca, kao i obično, ne okoliša sa jasnim stavom: 'Krivac? Zidane! Zizou, kriv si jer si previše vjerovao igračima kao što James i Marcelo, a valjda bi baš ti trebao najbolje znati zašto ti Kolumbijac sjedi na klupi, a Mendyju daješ prednost pred Brazilcem'.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 07.02.2020.

    Ma ovo je čisti zicer za znalce kladara.Rezultati koji su bili za očekivat tko je pro kladaš.Posebno Real.Zaradili su jučer više nego da su taj kup osvoili.Ionako ih i jedni i drugi imaju viška.jedan manje ili više-nebitno.

  • 07.02.2020.

    senzacija bi bila da je real prošao jer su gubili čak 4-0. tako je isto bilo ono 2006. kad su izgubili 6-1 od zaragoze i onda doma pobijedili 4-0, iako nisu prošli ono je bilo milina gledat

  • obama terorist 07.02.2020.

    Sta je reci nitko ne pise kako je ZL promasila zicer zicera malo prije kraja??!da je zabio bio bi Bog hahhhahahahhahhahahha maloumnjaci sta je neugodno vam spomenit istinu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare