To je to što me zanima!

Španjolka obožava Vatrene: Hrvatska će pobijediti 2-1...

Došla sam u Hrvatsku jer je klima jako ugodna kao u Andaluziji. Rakitić mi je najdraži igrač, rekla je Španjolka Laura koja će navijati za Hrvatsku te prognozira da će Vatreni pobijediti 2-1.
Vidi originalni članak

Veća skupina španjolskih navijača došla je podržati Španjolsku protiv Hrvatske. Većina njih će navijati za svoju Furiju, no jedna cura obožava Hrvatsku! Španjolka Laura dolazi iz Seville, ali studira u Dubrovniku te je iskoristila priliku za doći na utakmicu.

- Znam hrvatski zato što studiram u Dubrovniku turizam, a upravo sam od tamo i došla u Zagreb. Očekujem jako dobar nogomet - kaže nam Laura koja obožava Ivana Rakitića, još od trenutaka kada je on igrao za Sevillu.

-  Pratim Ivana Rakitića već duže vrijeme. On mi je najdraži igrač i sviđa mi se što je došao u Barcelonu - rekla je Laura te dodaje da joj se sviđa klima u Hrvatskoj. 

- Došla sam u Hrvatsku jer je klima jako ugodna kao u Andaluziji. Bit ću tu do kraja akademske godine - zaključila je Laura koja će navijati za Hrvatsku te prognozira da će Vatreni pobijediti 2-1.

To se i mi nadamo poput naše Laure, da će Vatreni pobijediti i tako isprati gorak okus kojeg su nam Španjolci nanijeli porazom od 6-0 u prvoj utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DambaTheBlackMamba 16.11.2018.

    Tako mali a tako popularni .... kome se zahvaliti ???

  • mrTrobec 15.11.2018.

    Biti će kuku lele kao i zadnji puta

  • 15.11.2018.

    radio sam sa jednim covjekom iz seville. trese se kad prica o sukeru i rakiticu skoro da ne zaplace

Komentiraj...
Vidi sve komentare