To je to što me zanima!

Španjolski mediji: Bogdanović je obilježio ovaj Eurobasket...

Bivši igrač Reala je pokazao da je postao vrhunski igrač. Obilježio je Eurobasket, zabijao iz svih pozicija, bio je uistinu svestran, piše Marca o Bojanu Bogdanoviću
Vidi originalni članak

Iako je Hrvatska uvjerljivo izgubila u utakmici za broncu od 'furije' 92-66, naš najbolji igrač Bojan Bogdanović ostavio je odličan dojam na španjolske medije. 

Bogdanović je i danas bio sjajan, u prvom poluvremenu zabio je 19 od svojih ukupno 22 koša koliko je imao na kraju. Marca je pohvalila bivšeg igrača Reala.

- Bivši igrač Reala je pokazao da je postao vrhunski igrač. Obilježio je Eurobasket, zabijao iz svih pozicija, bio je uistinu svestran, a čak ga ni Rudy Fernandez nije mogao zaustaviti - piše Marca.

Prvo ime Španjolaca bio je Sergio Llull koji je zabio 21 koš.

- Željeli smo prvenstvo završiti s pobjedom. Pokazali smo da smo prava momčad i uspjeli smo se 'vratiti iz mrtvih' te na kraju pobijediti - rekao je Llull.

Uz Llulla raspoložen je bio i Gasol sa 17 koševa.

- Na koncu ispada da je bilo lako, no vjerujte, nije bilo lako. Spremali smo se za ovu utakmicu s mišlju da Hrvatska nije reprezentacija koju smo lako dobili u prvoj utakmici, oni su rasli iz utakmice u utakmicu i igrali sve bolje. Na koncu je, kažem, ispalo lakše od očekivanja. Došli smo po zlato, no odlazimo kući s broncom. Svi skupa moramo dobro razmisliti, vidjeti gdje smo griješili i što kroz sezonu moramo učiniti da bi bili bolji u budućnosti - rekao je Marc Gasol nakon utakmice.

Inače, Španjolska će biti domaćin Svjetskog prvenstva sljedeće godine.

Španjolska sa četiri poraza do bronce, Hrvatska s tri 'drvena'

Idi na 24sata

Komentari 28

  • peter_1 22.09.2013.

    rekao bi da je bogdanović još daleko od vođe ekipe! vođa je bio dražen jer i kad ga nije išlo ubacivao je 25 koševa a kad je trebalo dodati gas dražen je to sa par dodavanja ili trica riješio! nažalost mi takvog igrača nemamo koji ćezabiti svaku loptu kad treba

  • Venucci 22.09.2013.

    pokazao je puno, bio je nas motor i vodio nas do kraja. svaka cast

  • croatia_55 22.09.2013.

    Babo nacionaleee! hahahah. ;)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare