To je to što me zanima!

"Španjolski mediji okaljali su Ronaldinhovo ime"

Trener Milana Ancelotti izrazio je zadovoljstvo s Ronaldinhovim pristupom, te naglasio kako su u Španjolskoj "vodili kampanju" protiv njega
Vidi originalni članak

Govorili su da mu je stalo jedino do noćnih provoda i da se na treninzima ne zalaže dovoljno. Kad bi se ozljedio, najčešće bi o prirodi ozljede šturo izvijestili, pa nastavili s blaćenjem njegovog imena. Tako se većina španjolskim medija odnosila prema Ronaldinhu prošle sezone. Kad Barceloni nije išlo, bio je krivac i kad bi na terenu bilo devet lošijih od njega, što je i dovelo do konačne odluke da promijeni sredinu. Voljeli su pisati o sukobu s Frankom Rijkaardom, a klub se vrlo često nije snalazio po pitanju odnosa s javnošću. Kad su ga optuživali da je debeo, nisu reagirali, a rijetko su ga branili od agresivnih i vrlo često neutemeljenih napisa. Nakon što je otišao, u Milanellu treneru Carlu Ancelottiju dokazao je sasvim suprotno, a  Talijan je osjetio potrebu to naglasiti i novinarima.
- Neki su mislili da je riječ o igraču koji ne voli raditi i žrtvovati se, a on je meni dokazao suprotno. Trenira s nevjerojatnom željom i intenzitetom, a Milan zbog toga profitira. To sam od njega i očekivao, no iznenadilo me s koliko želje pristupa treninzima i i kako se brzo želi vratiti na svoj nivo - rekao je Ancelotti, pa naglasio:
- Ono što se o njemu pisalo su predrasude i prikazivan je sasvim suprotnim od onog kakav je zaista. On je jednostavan i samozatajan dečko, s nevjerojatnom strašću prema ovom sportu- zaključio je Ancelotti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Carme 10.11.2008.

    Ja oduvijek tvrdim da se njega napadalo previše, kao da je u najmanju ruku nekoga ubio. A oduvijek mi se činio kao korektan dečko. Tko je ikad čuo da je on bio sebičan na terenu, da o nekome rekao nešto ružno, nekoga uvrijedio, da se s nekim posvađao, potukao ili napravio bilo kakvu scenu? Ja nikad. Pa mnogi bi se ozbiljno uvrijedili kada bi završili na klupi, a on niti riječ nije rekao. A to da voli izlaziti? Voli, kao i svaki drugi mlad čovjek. Ali to ne znači da se provodi kao Adriano. Druga je stvar što novinari vole praviti od buhe slona. Ja mislim da ako netko zaslužuje povratak na velika vrata nakon 2-godišnje medijske torture, onda je to on. Samo neka nam se vrati, nogomet je umjetnost kad ga on igra.

  • JAX 10.11.2008.

    steta sto je proslu sezonu igrao lose bas mi je ono zao

  • vedran_zgb 10.11.2008.

    ruku na srce on je u barci igro zadnju sezonu jako lose al to nije umanjivalo ono sto on zna i ja sam znao da se on moze cratit na vrhunsku razinu samo je bilo pitanje dal ce to bit u barceloni il negdje drugdje

Komentiraj...
Vidi sve komentare