To je to što me zanima!

Španjolski mediji: 'Ovaj rezultat bio je na rubu tragedije. Hvala Njemačkoj na velikodušnosti'

Pogodak Kostarike za 2-1 protiv Njemačke doveo nas je na rub provalije. U tom trenutku svi su zaboravili sjajne igre koje smo pružili u dvije prethodne utakmice, napisali su iz Diario Asa.
Vidi originalni članak

Odigrali smo užasnu utakmicu, bez previše intenziteta i s predvidljivom igrom. Ovakav kolaps mora se sanirati u par dana jer nećemo nikoga pobijediti. Što se dogodilo s momčadi Luisa Enriquea?, sažela je španjolska Marca dojmove nakon poraza 2-1 protiv Japana na SP-u u Katru.

JAPAN - ŠPANJOLSKA 2-1 'Vatreni' su saznali protivnika: Japanci su senzacionalno dobili Španjolce i idu na Hrvatsku!

Japanci su furioznim drugim poluvremenom šokirali Španjolce koji su prethodno vodili pogotkom Morate. Doan i Tanaka osigurali su vodstvo Japana kojeg su do kraja utakmice mudro branili. A Španjolci? Kao da su znali kako se odvija utakmica Njemačke i Kostarike jer nisu pokazali želju za napadanjem. U konačnici ispali su Nijemci koji su savladali Kostariku 4-2, ali zbog bolje gol razlike je prošla Španjolska.

- Ovo je bilo nevjerojatno. Na kraju veliko hvala Njemačkoj koja je savladala Kostariku (4-2). Za nas počinje novo Svjetsko prvenstvo - dodala je Marca koja je bila jako kritična naspram igre svoje momčadi.

- Njemačka je pozvana za finale u Dohi. Samo zahvaljujući njihovom profesionalizmu i velikodušnosti Španjolska nastavlja svoj put na Svjetskom prvenstvu. Lako su mogli sve prepustiti kada su postali svjesni da 'furija' gubi protiv Japana. Kada su gubili protiv Kostarike, Pedri i Busquets nestrpljivo su iščekivali vijesti o drugoj utakmici, da Nijemci pobjeđuju i da ih ne šalju kući  A kada su okrenuli rezultat, mirno su sjeli - rezimirao je Mundo Deportivo situaciju u kojoj se našla Španjolska.

- Ovo prvenstvo ne prašta. Ovaj put, protiv Maroka, je navodno lakši. Ali on se ne osvaja hodanjem - poručili su i tvrde 'ovaj rezultat na rubu je tragedije'.

KOSTARIKA - NJEMAČKA 2-4 Debakl Njemačke: Ponovno je ispala sa SP-a u grupnoj fazi!

- Pogodak Kostarike za 2-1 protiv Njemačke doveo nas je na rub provalije. U tom trenutku svi su zaboravili sjajne igre koje smo pružili u dvije prethodne utakmice. Hvala Havertzu i hvala Njemačkoj - napisali su iz Diario Asa.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Blaženi Alojzije Stepinac1 02.12.2022.

    Čista kladionica i za to puštanje Španjolske je Njemačka i više nego dobro isplaćena u €. Ovo ne bi ni najveći naivac povjerovao.

  • ČA!! 02.12.2022.

    Japaaan jihaaaaaa!!!

  • plenki.smotaj.topa 02.12.2022.

    Jedva cekam da ih Maroko izbaci, sto vjerujem i mogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare