To je to što me zanima!

Spanoulis skoro zakuhao frku: Pogodio Rudya loptom u glavu

Real je pobijedio Olympiakos 78-59 za europski naslov. Fernandez i Spanoulis su se "zakačili" 15 sekundi prije kraja. Grčki igrač pogodio je Španjolca loptom u glavu
Vidi originalni članak

Real je imao loptu 15 sekundi prije kraja. Imao je i 16 koševa prednosti. Igrači su već slavili europski naslov, a Sergio Rodriguez još je pogodio tricu "s parkinga". Rudy Fernandez uzeo je loptu i predao ju je Vassilisu Spanoulisu. Ovaj ga je pogodio u glavu, a kad mu se lopta vratila, još ju je jedanput bacio prema košarkašu Reala.

Na parketu dvorane "Barclaycard Center" u Madridu moglo je biti svega. Završilo je s tri tehničke, od čega su dvije bile za igrače Reala, Fernandeza i Maciulisa, dok je kod Olympiakosa tehničku dobio Spanoulis. Real Madrid je pobjedom 78-59 osvojio europski naslov nakon 20 godina.

Sjajni grčki košarkaš ovoga puta nije uspio do europskog naslova. Briljirao je Spanoulis protiv CSKA, no u susretu s Realom ostao je na samo tri koša. Pred kraj utakmice Fernandezova "uljudnost" bila je kap koja je prelila čašu.

Nije ovo slučajno. Ovaj dvojac "zakačio" se i prošle godine u utakmici Reala i Olympiakosa. Fernandez je malo jače faulirao Spanoulisa, Grk mu se unio u lice, igrači su ih morali razdvajati.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nikluk20 18.05.2015.

    šta mu nisi zabio tu loptu u glavu a ne lagano bacio.....eh....

  • strmi007 18.05.2015.

    Mučke provokacije

  • eddot 18.05.2015.

    Ko god prati kosarku zna da je Rudy najveca prznica i provokator u svijetu kosarke. Njegove kosarkaske kvalitete niko ne moze osporiti, jedan je od najboljih, ali mu je ponasanje ravno nivou nekog seljacine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare