To je to što me zanima!

Spartak Stipe Pletikose izgubio i od Moskve

Spartak je poveo, ali Moskvu je u igru vratila pogreška Pletikosine obrane, nakon koje je Bracamonte zabio iz penala
Vidi originalni članak

Porazom Spartaka protiv Moskve 2-1 počelo je 21. kolo ruske Premier lige. Stipe Pletikosa svih 90 minuta čuvao je gol poražene momčadi. Imao je nekoliko dobrih intervencija, no pogreške obrane nije mogao svaki put spasiti.
Poveo je Spartak u Rižkovljevim golom u 15. minuti, ali pogreška obrane u 53. minuti rezultirala je izjednačenjem, do kojeg je domaću momčad mirnim izvođenjem kaznenog udarca doveo Bracamonte, a konačan rezultat postavio je Ivanov u 63. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Silvaa 13.09.2008.

    Gotovo je za tebe stari,golman mora dirigirat svojom obranom,ti neznaš nit to,ni branit,nit ništa...propali slučaj,svaka čast za prije,al ovo je katastrofa...Runju na gol,il imat Šubašića il Skendera muda zvat...

  • josica 13.09.2008.

    Stipe, drag si čovjek ali budimo realni; 30 golova u dva mjeseca je previše. Jer golman je temelj ekipe, obrana igra drukčije, bliže je veznoj liniji, a onda je sve drukčije. Budimo realni, imamo bar dva golmana bolja od tebe, Bio sam u ZG. na utakmici, ušao u debeli minus (1000 km )... Boli me, peče poraz i nitko me ne može uvjeriti da je naša inače čelična obrana za sve kriva. Jer ovo nije privatni klub pa da se posao dobija po \"minulom radu\". Ovo je SVETINJA ! Tu trebaju biti najbolji a mislim da ti to više nisi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare