To je to što me zanima!

Spašavaj se tko može: Igrači su se jedva izvukli od roja pčela...

Igrači i suci bili su prinuđeni leći na travu kako bi se zaštitili. Zanimljivo, igrači uopći nisu paničarili, izgledalo je kao da su se već više puta susreli s takvom situacijom. Sudac im je sugerirao da legnu na travnjak
Vidi originalni članak

Igrači U17 El Salvadora i Hondurasa odigrali su nesvakidašnju utakmicu u kojoj su se morali boriti i s - pčelama!

U utakmici ta dva suparnika došlo je do prekida utakmice zbog poprilično nesvakidašnjeg razloga. Naime, igrače je napao veliki roj pčela!

Igrači i suci bili su prinuđeni leći na travu kako bi se zaštitili. Zanimljivo, igrači uopći nisu paničarili, izgledalo je kao da su se već više puta susreli s takvom situacijom. Mirno su poslušali glavnog suca utakmice koji je prekinuo igru i sugerirao im da legnu pa pod. 

Prekid je trajao od 55. do 61. minute pri rezultatu 2-1 za El Salvador, a ovom nemilom događaju na kraju su se svi lijepo nasmijali.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Matthias MarcelNuhn 07.05.2019.

    Objavljujete ovakve clanke koji su bitni kao vrijeme u Bangladesu, a jedan klub u Hrvatskoj koji je godinama igrao u 1. HNL, (prosle sezone), slavi danas rodendan. I to jubilarni 100ti. Mogli ste se barem potruditi i objaviti jedan jedini clanak o Cibaliji. :)

  • DominikZG 07.05.2019.

    Igralo se u SADu moj novinaru...

  • Demetra 07.05.2019.

    "El Salvador i Honduras teška su nogometna egzotika"??? Za koga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare