To je to što me zanima!

Spasili 'curenje' seks snimke, a sad skupa uživaju na Mundijalu

Prije pola godine engleske medije preplavila je vijest kako je procurila snimka seksa poznatog para. Alli je odmah angažirao odvjetnike koji imaju za zadaću skinuti taj videouradak s interneta i čini se da je uspio
Vidi originalni članak

Engleski wonderkid Dele Alli (21) rešeta na sportskom, ali i na ljubavnom planu. Ponajbolji mladi igrač Premiershipa trenutno je na Mundijalu u Rusiji gdje mu potporu pruža vjerojatno najljepši britanski model za donje rublje. 

Njeno ime je Ruby Mae i dovoljno je samo pogledati njezin Instagram profil. Ili pratiti utakmice Engleske...

Prije pola godine engleske medije preplavila je vijest kako je procurila snimka seksa poznatog para. Alli je odmah angažirao odvjetnike koji imaju za zadaću skinuti taj videouradak s interneta i čini se da je uspio.

Zato sada prekrasna Ruby Mae uživa diljem Rusije, a spomenimo kako su baš Englezi potencijalni protivnik Hrvatske ukoliko mi izbacimo Ruse, a oni Šveđane.

Dvoboj Ruby Mae, Izabel Kovačić i Ivane Knoll? Zašto ne...

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • DraženČičak-GTi 06.07.2018.

    Ok koka...niš extra.

  • citalacvjerni 06.07.2018.

    Ova je sva neka gruba, izgleda nekako opasno. Ima grublje lice nego on.

  • 05.07.2018.

    Paa dobro dokle više ženske guze, poze, u šorciću, šosiću i sa i bez dresića. :) Sve povodom Mundijala.Ma neka njih,ako mora,ali kada je već tako, kako to nigdje dečki od tih svih ženskica? Sportisti su svi takođe za uslikati se i naslikavati , bogme i pokazati. Fali izvješće ..zjev

Komentiraj...
Vidi sve komentare