To je to što me zanima!

Spasio je Eriksena: Milan će Kjaeru dati kapetansku traku?

I klub i navijači to žele. Postoji društveni pokret da se Kjaera i službeno proglasi kapetanom, stoji na naslovnici Gazzette dello Sport nakon što je danski junak prvi uskočio pomoći unesrećenom Eriksenu
Vidi originalni članak

Kapetan danske reprezentacije Simon Kjaer (32) prvi je pomogao Christianu Eriksenu (29) koji je tijekom utakmice protiv Finske pretrpio srčani udar te ga je stavio u bočni položaj i izvadio mu jezik. 

POGLEDAJTE VIDEO: Liječnik koji je spasio Eriksena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kjaer je rekao danskim reprezentativcima da tijelima zaštite pogled na unesrećenog suigrača nakon čega je pojurio prema Eriksenovoj supruzi kako bi ju utješio i ohrabrio. Zaštitari su ju zaustavili kada je potrčala prema terenu, a golman Kasper Schmeichel i kapetan bili su uz nju dok su se liječnici na terenu borili za život njezinog supruga. 

Danski junak impresirao je navijače Milana koji su pokrenuli veliku inicijativu da ga klub proglasi kapetanom. 

"Kapetan Kjaer", piše na naslovnici La Gazzette dello Sport. "I klub i navijači to žele. Postoji društveni pokret da se Kjaera i službeno proglasi vođom", piše u talijanskom sportskom listu koji također navodi da trener Pioli i stožer razmatraju opciju da ga se proglasi kapetanom. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • filipcheek 14.06.2021.

    i sta sad? pa svaka osoba bi tako reagirala i sad zbog toga ga se mora toliko uzdizati

  • 14.06.2021.

    Svaka čast, dečko! 💪❤️🇩🇰

  • bedak11 14.06.2021.

    Sad se malo pretjeruje sa ovim, se mozemo slozit oko toga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare