To je to što me zanima!

Spasitelj Andabak: Hajduk se izvlačio i iz puno većih nevolja

Mislim da će Hajduk, nakon onoga što je prošao u hotelskom biznisu, za Brbića biti jednostavan zadatak, rekao je Andabak koji je Hajduku 'poklonio' i predsjednika
Vidi originalni članak

Otkad sam u Hajduku, nismo imali bolju situaciju. Politika se napokon maknula iz kluba, a na putu smo da rashode konačno svedemo u realne okvire, kaže Jako Andabak.

Hajdukov dobrotvor, čovjek koji je nekoliko puta spašavao klub, sad je “poklonio” i predsjednika. Marin Brbić bio je prvi čovjek njegova koncerna.

- Rekao sam da je to moja zadnja žrtva za Hajduk, no to je bilo figurativno. Ljudi iz NO-a molili su me da pronađem čovjeka koji će garantirati uspjeh našeg projekta. Ponudio sam im Brbića ako se na natječaj ne prijavi bolji kandidat. I sad je tu. Mislim da će Hajduk, nakon onoga što je prošao u hotelskom biznisu, za Brbića biti jednostavan zadatak - kaže Andabak.

Možda je to prvi korak u konačnoj privatizaciji Hajduka čiji će vlasnik biti Andabak.

- Ne bih o tome špekulirao. Na početku cijelog procesa bilo je i takvih ideja, uostalom, zato smo i osnovali ‘Naš Hajduk’. No sad je neko drugo vrijeme, trenutačno ne razmišljam o tome.

Andabak je uvjeren kako će se Hajduk već ove godine bitno dići.

- Hajduk se izvlačio i iz težih situacija, pa će i iz ove. Ma nema straha za klub koji ima toliko navijača.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • drmm 11.07.2012.

    Jako se jako bori,ali je jako daleko od pravog cilja,jer ima jako slabi kadar igrača,s kojim jedino jako dobro može igrati u drugoj ligi...a i uprava mu je...jako,jako slaba...!!!

  • RudimirBombardirović 11.07.2012.

    Hajduk i takav kakav je, veći je klub od dynama. Pogledajte koliko "navijača", dolazi na dynamove utakmice i kad je ulaz jednu, Kn, a pogledajte posjet na poljudu, pri normalnoj cijeni ulaza.

  • Ahilej 11.07.2012.

    E moj Jako da ti se pruži prilika pobjega bi ti u Dinamo ali neće takve maminjo. Hajduk= Seljačka zadruga..

Komentiraj...
Vidi sve komentare