To je to što me zanima!

Spavao s 23 žene jer su mislile da je Messi pa ga odlučile tužiti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iranac Reza Parastesh dvojnik je Lea Messija. To je dvije godine koristio kako bi privukao pažnju dama pa završio u krevetu s 23 Iranke. Privukao je i pažnju policije s kojom sad ima posla
Vidi originalni članak

Najprije seks, a onda na policiju. U pet-šest riječi to su zadnje dvije godine života Iranca Reze Parastesha.

Mladi Reza je shvatio da sliči na Lea Messija. U dresu Barcelone fotografirao se na ulicama Teherana, fotografija je postala viralna, Reza je onda pustio bradu kao Leo, a frizeru ponavljao samo jedno: "Daj frizuru istu kakvu ima Messi'.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Postao je poznat kao 'Lažni Messi', ali... Iran je golema zemlja. Jako puno dama nije čulo za dvojnika pa je Reza svoju sličnost sa Messijem koristio kako bi privukao njihovu pažnju, a iz Teherana javljaju da mu je to dosta dobro išlo.

U dvije godine Reza je spavao s 23 žene. Dok jedna od njih nije prijavila to lažno predstavljanje pa 'Messi' sad ima posla sa: policijom. Vodio je 23-0, ali... U 'revanšu' s iransko policijom ima manje šanse nego Barca na Anfieldu.

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 28.06.2019.

    Hajd vi drage dame...kako vi ovo prosuđuje? Dali je negativac ili Vi sto stalno trazite sve vise nekakvih prava? Zasto im lik odjednom nevlja jer se nezove Leo Messi?

  • VOLBEAT 26.06.2019.

    Kralj !!!

  • ichbin2 26.06.2019.

    sad mi točno žao što i ja ne ličim na lionela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare