To je to što me zanima!

Spektakl na Šalati: U samo 60 minuta rasprodali karte

U 13 sati karata za dva Winter Classica (Villach, Vienna) više nije bilo, a u redu dugom 50-ak metara ostalo je još onih koji nisu bili sretne ruke
Vidi originalni članak

U samo 60 minuta rasprodano je šest tisuća karata za dvije utakmice Medveščaka koji 29. i 31. ovog mjeseca igra dvije utakmice EBEL lige na Šalati! U 13 sati karata za dva Winter Classica (Villach, Vienna) više nije bilo, a u redu dugom 50-ak metara ostalo je još onih koji nisu bili sretne ruke.
- Iako smo očekivali veliki interes, ovo nas je uistinu pozitivno iznenadilo. Istovremeno nam je žao onih koji nisu uspjeli kupiti svoju ulaznicu. Zagrepčani su još jednom pokazali kako se hokej definitivno vratio u naš grad - rekao je predsjednik kluba Damir Gojanović. Šteta što se utakmice nisu igrale u Areni Zagreb jer se po interesu čini kako bi i ona bila premala. Već ovaj petak i nedjelju Medvjedi opet igraju dvije domaće utakmice, protiv aktualnog prvaka Klagenfurta i Linza, a te karte su također već rasprodane! Tek 300-tinjak karta moći se kupiti neposredno prije početka utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • onaj 13.01.2010.

    Imam karteeeeee za Viennu!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare