To je to što me zanima!

Spektakl na Zrću: Veliki revanš Vase Bakočevića i Ivice Truščeka

Scena slobodne borbe vraća se u Hrvatsku na velika vrata! Nagađalo se kad će se održati FNC-ov 'Fighting Island' spektakl, a sada je službeno - 31. srpnja. I to sa dugo očekivanim revanšem 'Psihopata' i Terrora'
Vidi originalni članak

Dok je Dana White muku mučio i napokon dogovorio UFC-ov 'Fight Island' u Abu Dhabiju, regionalna borilačka scena čekala je svoj povratak i dočekala - u stilu! Fight Nation Championship je potvrdio kako će se 31. srpnja u klubu Noa na Zrću održati spektakularna priredba pod imenom 'Fighting Island', a u Hrvatsku stiže najpopularniji aktivni borac s ovih prostora Vaso 'Psihopat' Bakočević (30)!

Ljubitelji Vase i njegove 'čepine' došli su na svoje, a s druge će mu strane stajati legenda regionalne MMA scene i čovjek koji se ne boji nikog - Ivica 'Terror' Trušček (32)! Sedam godina nakon što je hrvatski borac slavio nokautom u drugoj rundi, Crnogorac će imati priliku pokazati kako je tad bio još na početku karijere, dok bi 'Terror' ovom pobjedom mogao izbrisati gorak okus poraza u svoje tri posljednje borbe. 

Neće to biti bilokakva borba, već ona za BMF (op.a. baddest motherf**ker) titulu Balkana! 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja Vase Bakočevića prije KSW-a u Zagrebu

- On misli da je od naše posljednje borbe napravio dovoljno da me pobijedi, ja se molim Bogu da nije. Još i tada smo bili veliki meč, a sad će to biti najveći na ovim prostorima - odgovorio je prije par mjeseci Trušček na provokacije Vase Bakočevića kad meč još nije bio dogovoren.

Ali to nije sve! Na Pag stižu i najbolji borci iz najjače dvorane u Hrvatskoj, American Top Teama te mnogi drugi. Sve o ovom spektaklu ekskluzvno ćete moći saznati na portalu te Youtube kanalu 24 sata koji je medijski partner spomenute priredbe. Mnogi ljubitelji slobodne borbe napokon su dočekali veliki revanš, a to je samo početak onog što je FNC spremio za spektakl na Zrću.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S IGOROM POKRAJCEM UOČI ZADNJE BORBE U KARIJERI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Blue Star 17.06.2020.

    Oće opet Vasa.S.Tajčić ko u zadnjoj borbi -. puno pričat a onda bježat po ringu ?

  • krauss 17.06.2020.

    Vaso kruška

  • Žuja__1 17.06.2020.

    Forgy > Dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare