Obavijesti

Sport

Komentari 5

Spektakl na Zrću: Veliki revanš Vase Bakočevića i Ivice Truščeka

Spektakl na Zrću: Veliki revanš Vase Bakočevića i Ivice Truščeka
1

Scena slobodne borbe vraća se u Hrvatsku na velika vrata! Nagađalo se kad će se održati FNC-ov 'Fighting Island' spektakl, a sada je službeno - 31. srpnja. I to sa dugo očekivanim revanšem 'Psihopata' i Terrora'

VIDEO

Dok je Dana White muku mučio i napokon dogovorio UFC-ov 'Fight Island' u Abu Dhabiju, regionalna borilačka scena čekala je svoj povratak i dočekala - u stilu! Fight Nation Championship je potvrdio kako će se 31. srpnja u klubu Noa na Zrću održati spektakularna priredba pod imenom 'Fighting Island', a u Hrvatsku stiže najpopularniji aktivni borac s ovih prostora Vaso 'Psihopat' Bakočević (30)!

Ljubitelji Vase i njegove 'čepine' došli su na svoje, a s druge će mu strane stajati legenda regionalne MMA scene i čovjek koji se ne boji nikog - Ivica 'Terror' Trušček (32)! Sedam godina nakon što je hrvatski borac slavio nokautom u drugoj rundi, Crnogorac će imati priliku pokazati kako je tad bio još na početku karijere, dok bi 'Terror' ovom pobjedom mogao izbrisati gorak okus poraza u svoje tri posljednje borbe. 

Neće to biti bilokakva borba, već ona za BMF (op.a. baddest motherf**ker) titulu Balkana! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja Vase Bakočevića prije KSW-a u Zagrebu

- On misli da je od naše posljednje borbe napravio dovoljno da me pobijedi, ja se molim Bogu da nije. Još i tada smo bili veliki meč, a sad će to biti najveći na ovim prostorima - odgovorio je prije par mjeseci Trušček na provokacije Vase Bakočevića kad meč još nije bio dogovoren.

Ali to nije sve! Na Pag stižu i najbolji borci iz najjače dvorane u Hrvatskoj, American Top Teama te mnogi drugi. Sve o ovom spektaklu ekskluzvno ćete moći saznati na portalu te Youtube kanalu 24 sata koji je medijski partner spomenute priredbe. Mnogi ljubitelji slobodne borbe napokon su dočekali veliki revanš, a to je samo početak onog što je FNC spremio za spektakl na Zrću.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S IGOROM POKRAJCEM UOČI ZADNJE BORBE U KARIJERI:

Pokretanje videa...

Vaso Bakočević otkrio tko je veća zvijezda - Cro Cop ili Emelianenko 03:00
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića