To je to što me zanima!

Bunker se isplatio: Inter srušio Barcu i zasjeo iza Bayerna...

Inter je u trećem kolu grupne faze slavio protiv Barcelone i tako zasjeo iza Bayerna. U utakmici siromašnoj prilikama gol je zabio Calhanoglu u nadoknadi prvog dijela
Vidi originalni članak

Golom turskog nogometaša Hakana Calhanoglua u nadoknadi prvog poluvremena Inter je u Milanu pobijedio Barcelonu 1-0 u dvoboju 3. kola skupine C Lige prvaka.

Drugu pobjedu upisala je tako talijanska momčad za koju nije konkurirao hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović zbog ozljede. Pogodak vrijedan tri boda Calhanoglu je postigao preciznim udarcem s nešto manje od 20 metara nakon čega se Inter othrvao svim gostujućim naletima te sačuvao pobjedu.

Dembele je imao dvije sjajne šanse za Barcelonu, jednom je pogodio i domaću vratnicu, dok je gostima poništen i izjednačujući pogodak koji je postigao Pedri. Svemu je prethodilo igranje rukom Ansu Fatija.

Ranije u ovoj skupini Bayern je lakoćom svladao Viktoriju iz Plzena s 5-0 te Bavarci vode na ljestvici s devet bodova. Šest ima Inter, tri Barcelona, dok je češki prvak bez bodova.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • tompa7891 05.10.2022.

    barca postala smjesna

  • tom dwan 05.10.2022.

    Davno ja rece Levan je panjina,lako je zabijat u malim tekmama!

  • MatijaKezele 05.10.2022.

    Kako ono nije penal za Barcu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare