Obavijesti

Sport

Komentari 82

Bunker se isplatio: Inter srušio Barcu i zasjeo iza Bayerna...

Bunker se isplatio: Inter srušio Barcu i zasjeo iza Bayerna...
6

Inter je u trećem kolu grupne faze slavio protiv Barcelone i tako zasjeo iza Bayerna. U utakmici siromašnoj prilikama gol je zabio Calhanoglu u nadoknadi prvog dijela

Golom turskog nogometaša Hakana Calhanoglua u nadoknadi prvog poluvremena Inter je u Milanu pobijedio Barcelonu 1-0 u dvoboju 3. kola skupine C Lige prvaka.

Drugu pobjedu upisala je tako talijanska momčad za koju nije konkurirao hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović zbog ozljede. Pogodak vrijedan tri boda Calhanoglu je postigao preciznim udarcem s nešto manje od 20 metara nakon čega se Inter othrvao svim gostujućim naletima te sačuvao pobjedu.

Champions League - Group C - Inter Milan v FC Barcelona

Dembele je imao dvije sjajne šanse za Barcelonu, jednom je pogodio i domaću vratnicu, dok je gostima poništen i izjednačujući pogodak koji je postigao Pedri. Svemu je prethodilo igranje rukom Ansu Fatija.

Champions League - Group C - Inter Milan v FC Barcelona

Ranije u ovoj skupini Bayern je lakoćom svladao Viktoriju iz Plzena s 5-0 te Bavarci vode na ljestvici s devet bodova. Šest ima Inter, tri Barcelona, dok je češki prvak bez bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Liga prvaka, 3. kolo 21:00 , Giuseppe Meazza
Inter
Calhanoglu 45+1'
1 : 0
Barcelona
Sortiranje događaja
90+8'

Kraj utakmice! Inter je slavio 1-0 golom Calhanoglua i zasjeo na drugo mjesto ispred Barce. Uzvrat je za tjedan dana, Španjolci će morati slaviti ako žele do drugog mjesta. 

90+3'

Nema penala za Barcelonu. Činilo se da je Dumfries loptu dirao rukom, a iz VAR sobe poručili su sucu Vinčiću da tu nema elemenata za kazneni udarac. 

90+1'

Čak osam minuta sudačke nadoknade. Domaći navijači popratili su to zvižducima. 

90'

Niti jednu šansu Inter imao u drugom dijelu. Nit ih to brine. Povukli su se totalno i njihov plan bio je jasan od početka drugog poluvremena. Sačuvati ovaj gol prednosti pod svaku cijenu.

Barcelona je dominirala u posjedu, većinom se igralo na Interovoj polovici, ali niti oni nisu imali prilika na izvoz. Zapravo, jednu jedinu. Dembele je pogodio stativu. 

89'

Četvrti žuti u Interu. Dobio ga je Bastoni zbog prekršaja nad Kessiejom na samom rubu šesnaesterca na desnoj strani.

Dembele je ubacio, no bez uspjeha. Busquets je pucao pored gola. Više izgleda kao da ga je lopta pogodila. 

Komentari 82