To je to što me zanima!

Spektakl u polufinalu: Evo gdje gledati meč Alcaraza i Đokovića

S jedne strane imamo mladog Španjolca koji debitira u polufinalu French Opena, dok je na drugoj iskusni Srbin koji igra 12. polufinale u Parizu, a dvaput je i otišao do kraja (2016., 2021.)
Vidi originalni članak

Na Phillippe-Chatrieru se danas igra polufinale Roland Garrosa u muškoj konkurenciji, a prvi su na parišku zemlju istrčali najbolji tenisač svijeta i čovjek koji lovi rekordnu 23. Grand Slam titulu, odnosno Carlos Alcaraz i Novak Đoković.

S jedne strane imamo mladog Španjolca koji debitira u polufinalu French Opena, dok je na drugoj iskusni Srbin koji igra 12. polufinale u Parizu, a dvaput je i otišao do kraja (2016., 2021.).

Oba tenisača na putu do polufinala su ispustila tek po jedan set. Blago opuštanje Alcaraza u 2. kolu iskoristio je Taro Daniel, dok je Đoković u četvrtfinalu gubio od Harena Hačanova 1-0, pa na koncu slavio 3-1.

ROLAND GARROS Swiatek i Muchova za naslov! ROLAND GARROS Spektakl u polufinalu: Đoković na najboljeg tenisača na svijetu

Đoković i Alcaraz dosad su odigrali jedan međusoban meč. Bilo je to prošle godine u polufinalu Madrida, a Španjolac je u uzbudljivom meču slavio 6-7 (5), 7-5, 7-6 (5).

Gdje gledati Đoković - Alcaraz?

Meč u izravnom prijenosu možete gledati na Eurosportu.

U drugom polufinalu igraju Norvežanin Casper Ruud i Nijemac Alexander Zverev, koji neće na teren prije 17.45 sati.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S ODBOJKAŠICOM MAGDALENOM:

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Sileencer 09.06.2023.

    Dobar je ovaj mali.Al jos mora pure pojest da izdrzi Novakov tempo.Prvi set ga je podero i na kraju drugog seta je mali vec bio gotov!

  • LjiljanaMilovanovic 09.06.2023.

    Ma sta je Novak za njega sigurna pobjeda Alcaraza.

  • smrekovaca 09.06.2023.

    ajmo Alcaraz

Komentiraj...
Vidi sve komentare