To je to što me zanima!

Spektakl u Schladmingu: Ivica u noćnom slalomu starta osmi

Nakon slabih nastupa u Wengenu i Kitzbühelu Ivica Kostelić za dobar plasman će se morati vaditi u kultnom Schladmingu. Kreće osmi s početkom u 17.45 sati
Vidi originalni članak

Samo par dana nakon ludnice u kultnom Kitzbühelu skijaška karavana seli se u susjedstvo. Schladming će večeras biti domaćin popularnog noćnog slaloma, koji će okupiti 40.000 gledatelja.

Domaćin prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva bit će posljednja slalomska provjera prije Zimskih olimpijskih igara u Sočiju, a Ivici Kosteliću posljednja prilika da dobrim rezultatom najavi iščekivano natjecanje.

Profesor ove sezone nije našao pravu formu, što se vidjelo i u Wengenu te u Kitzbühelu, a za dobar plasman morat će se vaditi na stazi koja mu nikad nije odgovarala, štoviše na njoj se i ozlijedio. No prije godinu dana Ivica je upravo na ovoj stazi osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u superkombinaciji.

Kostelić će na Planaiju krenuti sa startnim brojem 8, a prvi kreće Norvežanin Kristoffersen ispred Austrijanca Hirschera te Šveđanina Myhrera. Drugi hrvatski predstavnik je Matej Vidović, koji kreće 73.

Prva utrka je u 17.45, a druga u 20.45 sati.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • SpužvaBobSkockani_2 28.01.2014.

    Nadam se danas dobrom rezultatu Ivice ali i Šamšala koji sigurno može (naravno ako ne ispadne po 222.put) doskijati do 55. mjesta.

  • 28.01.2014.

    Bilo bi odlično kad bi danas Ivica radi sebe doskijao do TOP 10 rezultata čisto da skine pritisak javnosti pred OI.

  • kritičar111 28.01.2014.

    Ajmo Ivek!!! Ali tvojih 11 operacija je odradilo svoje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare