To je to što me zanima!

Spektakl u Spaladiumu: Ma i bez Pepea Arena je puna

Sada već dobro poznati 'Turnir 4 kafića' u Splitu i ove će sezone okupiti brojna poznata sportska lica. Po prvi put turnir se igra u Spaladium areni
Vidi originalni članak

Organizatori osmog po redu izdanja tradicionalnog humanitarnog malonogometnog turnira Memorijal Dino Petrinović, u Splitu poznatijeg kao 'Turnir 4 kafića', Ivica Mornar i Damir Karaman najavljuju do sada neviđeni spektakl. Ne samo zato što se turnir premijerno seli u Spaladium arenu i zato jer će po prvi put finalnu utakmicu izravno prenostiti kamere HTV-a, nego zbog velikog broja nogometnih velikana.
- U pretprodaju smo pustili 5000 ulaznica, a 5000 otkupili su sponzori, tako da očekujemo dobru atmosferu i značajna sredstva za Centar 'Mir' u Rudinama u kome su smještena djeca s poteškoćama u razvoju - kazao je Damir Karaman. Veliki broj poznatih nogometnih imena redovito dolazi na turnir, kako zbog njegovog humanitarnog karaktera, tako i zbog prijateljstva s njegovim idejnim začetnikom Ivicom Mornarom.
- Žao nam je što je zbog ozljede otpao Pepe, no obećao nam je, kao i Pierluigi Collina, da će doći na sljedeće izdanje turnira. Ove godine turnir smo obogatili inozemnim zvijezdama Zlatkom Zahovićem, Enzom Schifom i nesuđenim Hajdukovcem Predragom Mijatovićem koji su se bez puno nagovaranja odazvali našem pozivu kada su čuli da je riječ o humanitarnom turniru - kazao je Mornar i pozvao sve ljude dobre volje da dođu u Spaladium i kupnjom karte pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

MACA MARADONA I TOMISLAV IVIĆ GOSTI TURNIRA
Turnir počinje 27. prosinca u 15.30 polufinalnim ogledima Tropic - Plava kava i Vanilla - Stella Mare, a pobjednici se sastaju u finalu u 18.00. U pauzi će po tradiciji igrati selekcije djevojčica iz ŽNK Marjan pojačane Macom Maradonom i Dragicom Palaversom, a uz Josipa Pirića na klupi će sjediti Robert Pauletić i Tomislav Ivić.

SASTAVI:
STELLA MARE, treneri Zoran Vulić i Stipe Valenta
Balić, Radošević, Đolonga, Jarni, N. Kovač, Turković, Živković, Mijatović, Vastić, Rapaić, Bubalo, Mornar, Musa, Maloča, Bazina i Kukoč, a pjesmom na teren ispratiti Siniša Vuco. 

VANILLA, trener Dalibor Zebić
V. Runje, Rogić, Bartulović, Putnik, Stanić, Vušković, Rakitić, M. Ljubičić, Pršo, Ibričić, Zahović. Vukas, Strinić, Vranješ, Bogdanović. Igrače 'Vanille' tradicionalno prati pjesma Jelene Rozge. 

PLAVA KAVA, trener Ivan Pudar
V. Tomić, M. Milić, Asanović, Andrijašević, Vučević, D. Gabrić, Špehar, P. Šimić, Dalić, Šuker, Računica, Pralija, Zl. Vujović, Španjić i Rosso, a pjevaju pjevači KUD-a Cambi. 

TROPIC, trener Igor Štimac
T. Gabrić, Boban, Križanac, A. Vitaić, Alebić, Tomičić, Srna, Pirić, An. Sharbini,  Milić, T. Marić, M. Bilić, Schifo, Slišković i Lovrek, a pjesmom ih prati Thompson.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Philly76 24.12.2009.

    tropic i vanilla su najbolji po imenima

  • jure_zd 23.12.2009.

    Što ti smeta što ih thompson prati pjesmom??? a ka vuco je bolji? thompson je domoljub što se za tebe nemore reci...

  • user_39492 23.12.2009.

    ma oko ovog turnira se vrte najveće lopuže i mafijaši,pogledajte samo imena kafića i sl.ja bi se dobro zapita prije nego bi kupia ulaznicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare