To je to što me zanima!

Spektakularna petarda Slovaka Jurčeviću! Razbili ih u Bakuu...

Neće po dobrome Nikola Jurčević pamtiti gostovanje Slovačke! Gosti su im zabili pet golova, a svi su bili jedan ljepši od drugih... Slovačka je pobjedom zbog bolje gol razlike preuzela prvo mjesto ispred Mađara i nas
Vidi originalni članak

Spektakularni golovi padali su na utakmici Slovačke i Azerbajdžana. Momčad Nikole Jurčevića izgubila je pred svojim navijačima 5-1, a Slovaci su pobjedom skočili na prvo mjesto naše skupine.

Za sjajan se početak pobrinuo Lobotka. Uzeo je loptu na tridesetak metara od gola, prošao je s njom se do šesnaestera Azerbajdžana i onda prizemnim udarcem nadmudrio golmana.

DEVET OD MOGUĆIH 12 BODOVA Mađari misle ozbiljno! Srušili i Wales, preuzeli su vrh skupine

U prvom poluvremenu vidjeli smo i tri lude minute s čak tri gola! Vodstvo je povisio Kucka sjajnim slobodnjakom s više od 30 metra. Dvije minute kasnije, u 29. minuti igre, i Azerbajdžan je pokazao da zna zabiti. I to kako! Tribine su slavile Šejdajeva koji je opalio iskosa u šesnaestercu i skinuo paučinu u suprotnom kutu gola.

Ma nisu Jurčević i njegovi igrači ni proslavili gol kako treba, a Marek Hamšik je već postavio 3-1! Primio je loptu na 20-ak metara od gola, okrenuo se i otresao igrača koji ga je čuvao, a onda ispalio pravu bombu po sredini, pod gredu. Neobranjivo!

Teško je bilo nadmašiti prvo poluvrijeme nakon takvih golova, a uzbuđenje za kraj donio je Hamšik svojim drugim golom u 57. minuti. Brzo dodavanje unatrag s desne strane, Hamšik natrčava na loptu, puca iz prve i, naravno - pogađa.  Konačnih 5-1 postavio je pet minuta prije kraja Hancko.

Iduće kolo donosi nam spektakl Slovačke i Hrvatske. Utakmica se igra 6. rujna. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pero trta 11.06.2019.

    Slovaci vode 2:1 a onda Hamšik zabije za3:0, to ne mopže ni Copperfield

  • MateCro 11.06.2019.

    Bit će frke do kraja čini se, a mi jedva dobijemo ove garave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare