To je to što me zanima!

Sumo hrvao se s Jamesom, a onda tricama uništio Cleveland

Naš Bojan Bogdanović odigrao je najbolju partiju ove sezone. Pacersi su protiv Cavsa slavili 92-90, a Babo je utrpao nevjerojatnih 30 poena. Usput je uspio patentirati novi način čuvanja LeBrona Jamesa.
Vidi originalni članak

Sve je nakon samo tri minute 'mirisalo' na lošu večer Bojana Bogdanovića. Na brzinu je skupio dvije osobne, trener ga je sjeo na klupu, a Cavsi su počeli stvarati prednost. Do poluvremena su imali imali 17 poena razlike, a jedini koji je nešto odigrao kod Pacersa bio je naš Bogdanović. U prvom dijelu ubacio je 11 poena, ali to kraj razigranog Jamesa i Lovea u podršci, jednostavno nije bilo dovoljno. Pogotovo kad je ostatak Pacersa više manje statirao prve 24 minute.

Ali nakon odmora eto nekih novih Pacersa koji su počeli 'hraniti' Bogdanovića, A i kad nisu, Babo je svejedno trpao. Zabio je ukupno 30 (šut 11/15) poena za 36 minuta na parketu, uz nevjerojatno dobru tricu (7/9).

 

Uz trice, uspio je patentirati i novi način čuvanja LeBrona Jamesa, a usput je izmisilio i novi sport - sumo košarku.

 

 

- Naša energija se promijenila u drugom dijelu. Publika nam je dala dodatnu energiju. Igrali smo sjajnu obranu - rekao je Bogdanović nakon utakmice, a onda je pohvalio i svog suigrača Oladipa.

- Cijelo vrijeme me pronalazio. To je tajna uspjeha večeras - dodao je Bogdanović, koji je  (iako je to jedna od najofucanijih fraza u novinarstvu moram je upotrijebiti) sinoć ostavio srce na terenu. I dao ne 110, nego 200 posto. Uspio je obuzdati LeBrona koji je sa "samo" 26 poena bio najbolji kod Cavsa, a u napadu je tricama odlučio utakmicu. 

I lopta je cijelo vrijeme biila okrugla...

Osim Bogdanovića, kod Pacersa su solidni bili Oladipo s 18 poena, ali uz užasnu tricu (1/8) i Thaddeus Young s 12 poena i 7 skokova. Kod Cavsa je, osim Jamesa, nešto odigrao i Kevin Love (19 poena). 

Pacersi vode u seriji 2-1

Idi na 24sata

Komentari 5

  • izzypop 21.04.2018.

    Ajjjjjmo ercegovci.

  • krupa 21.04.2018.

    Naš ero.

  • 21.04.2018.

    Simultanka Bojana, najbolja partija u doigravanju od kako je došao u NBA (Netsi, Wizardsi), Cavsi in trouble 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare