To je to što me zanima!

Špikić 'promašio' i AEK i PAOK, čudne gestikulacije Ristovskog, a svi prekidi su - opća opasnost!

Špikić je protiv AEK-a i PAOK-a imao meč-lopte u svojim nogama, a u 115 nastupa za Dinamo još ne postoji utakmica koju je baš on riješio. A modri su iz prekida primali od AEK-a, Sparte, Plzena, sad i PAOK-a...
Vidi originalni članak

Dinamo je svojim navijačima u Solunu priredio još jedan težak poraz, "modri" su kod PAOK poraženi 5-1. Bio je to ozbiljan debakl hrvatskog prvaka, jedan od najtežih europskih poraza u klupskoj povijesti. U Dinamovim redovima puno toga nije bilo kako treba, iako su Zagrepčani u sredinom drugog poluvremena još bili "živi". Ali na kraju su Grčku opet napustili pognute glave. Sergej Jakirović nije imao, izuzev sjajnog Baturine i donekle strijelca Hoxhe, u Solunu raspoloženih igrača. Ali ako ćemo realno, ni njegove odluke, kao i priprema same utakmice nisu bile na razini. Kako drugačije objasniti potpuni raspad "modrih" u prvom poluvremenu, pa i činjenicu da je trener u tom periodu samo gledao kako njegova momčad tone, a nije povukao niti jedan potez?

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 23

  • denke85 16.03.2024.

    Spikic = taraba

  • TVP 16.03.2024.

    Kako su igrali tako su i prošli.

  • Robert1234 16.03.2024.

    Navijać sam Dinama već 35 godina lnaće sam iz Slovenije. Oprostite ako koju rijeć neću dobro napisati naHrvatskom. Pratim sve što se događa u Dinamu. Ova petarda sad je sigurno sramota. Ali svi koji se barem malo razumiju u nogomet znaju da je do toga moralo doći. Osobno nemam protiv Jakirovića ništa. Ali otkako je Jakirović trener Dinamo nema igru. Ako se u sredini zatvori Mišića i bokove Dinamo više nema druge ideje to već valjda znaju svi. Zato se muće protiv svih protivnika. Plus da neki igraći nisu za Dinamo a ovi koji jesu igraju na individualnu kvalitetu ali to je premalo jer u igri moraš imat razlićite ideje. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare