To je to što me zanima!

Spiranac 'uvrijeđena' izgledom Lole u Space Jamu 2: Žene ne mogu biti ženstvene i snažne?

Bivša golferica Paige Spiranac, inače poznata po objavama na društvenim mrežama od kojih mnogima 'golica maštu, požalila se na redizajn lika Lole Bunny u nadolazećem Space Jamu 2
Vidi originalni članak

Bivša golferica hrvatskog podrijetla Paige Spiranac (27) otkrila je da se uvrijedila kontroverznom promjenom tjelesne građe Lole Bunny u nadolazećem Space Jam 2. 

POGLEDAJTE VIDEO: Paige Spiranac

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Umjesto američkog košarkaša Michaela Jordana glavnu ulogu glumit će zvijezda LA Lakersa LeBron James koji je ranije ovog mjeseca objavio isječke najave jednog od omiljenih filmova ljubitelja Looney Tunesa.

Dugoočekivani nastavak kultnog klasika iz 1996. godine masovno je kritiziran na društvenim mrežama, a ponajviše njegov lik Lole Bunny za koju Paige smatra da je u redizajniranju previše 'deseksualizirana'. 

Redatelj Space Jam 2 Malcolm Lee izjavio je da je promjena dizajna 'važna kako bi do izražaja došla autentičnost snažnih, sposobnih ženskih likova'. 

Upravo je to zasmetalo jednoj od omiljenih golferica koja se na društvenim mrežama nerijetko hvali svojim atributima, te je optužila redatelja da je Loli oduzeo 'ženstvenost'. 

Amerikanka koja se iz golfa povukla 2016. godine uvrijeđena je redizajnom, te smatra da su upravo time insinuirali da žene istovremeno ne mogu biti seksi i snažne.

- Redatelj je odlučio Loli oduzeti svu ženstvenost. Nema obline, a odjevena je u duge košarkaške hlače i široku košulju. Jako sam uvrijeđena jer time upravo žele dati do znanja da žene ne mogu biti i jedno i drugo u isto vrijeme.

Prema The Sunu, Spiranac je ukazala da je bila tretirana drugačije od strane drugih žena koje su ju kritizirale zbog pokazivanja dekoltea. 

- Ne sviđa mi se što žele poručiti ovom novom Lolom. Sve žene mogu biti snažne i seksi. To je lik iz crtića. Zar bi se žene s velikim poprsjem trebale sramiti pa je zato nova Lola s time zakinuta? Spiranac nije skrivala oduševljenje prvom Lolom Bunny pa ju nazvala 'je*enom frajericom'. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • No Name_ZG 17.03.2021.

    Zeno, to je crtic, a ne por..c. To djeca gledaju.

  • 17.03.2021.

    Hoce li biti clanak se nekom zenom koja ne pokazuje svoje atribute vec mozak.

  • NikolaNIĐO123 17.03.2021.

    Volim vas zene ali ako ste dosle do toga da vam sad smetaju male grudi na nacrtanom zecu imate problem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare