To je to što me zanima!

Splićani igračima Dinama: Nećete se naspavati ovdje

Čak mjesec dana prije dvije utakmice između Dinama i Hajduka u Splitu čelnici klubova su se počeli prepucavati oko mjesta boravka 'modrih'
Vidi originalni članak

Ako Dinamo ostane tri dana bilo gdje u Dalmaciji, jasno je da neće spavati. To je tako, rekao je Fredi Fiorentini, direktor Hajduka, aludirajući na smještaj dinamovaca između 28. i 31. svibnja. U tom periodu Dinamo će dvaput igrati protiv Hajduka u Splitu. Uzvrat finala Kupa i posljednje prvenstveno kolo.
- Poremetili su nam planove. Namjeravali smo ih tražiti da spavamo u njihovim sobama na Poljudu, kako bi imali sve uvjete za miran san. No Fiorentini nam je odgovorio prije no što smo i stigli zatražiti - rekao je član Dinamove uprave za odnose s javnošću Siniša Jagodić.  Dinamovi igrači, pauzu od tri dana između dviju utakmica, neće provesti u Splitu, ni u Dalmaciji.
- Idemo u Hercegovinu. U našu staru bazu u Međugorju. Poručujem Fiorentiniju i ostalima u Hajduku da se ne brinu za naš smještaj, niti o tome kako ćemo i hoćemo li spavati. Imaju brigu manje, a mi ćemo lijepo u Hercegovinu - rekao je Jagodić.
Direktor Hajduka u početku je bio izuzetno raspoložen te je veselo pozvao sve u Split.
- Dođite nam svi na more! Zadovoljni smo ždrijebom, pobjednik Kupa će se odlučivati u Splitu. Pozivam sve navijače, neka to bude prava fešta - počeo je Fiorentini. Završio je u nešto drugačijem stilu. Gostima je, osim mora, obećao i nesanicu. U trajanju od tri noći. U Maksimiru su se zahvalili na takvom gostoprimstvu. I otišli u Međugorje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • left1 16.04.2009.

    Šta drugo očekivati od seljaka Fiorentinija....ne znam kako takva licemjerna spodoba može biti u Hajduku...pljuje po Mamiću a vrlo rado je prihvatio Rolex kad mu ga je Maminjo poklonio....jadno..

  • mirni1 16.04.2009.

    Spavate vi kak igrate!

Komentiraj...
Vidi sve komentare