To je to što me zanima!

Splićani si pune blagajnu kažnjavanjem košarkaša

Čelnici Splita svim svojim košarkašima na kućnu adresu poslali su obavijest da su kažnjeni sa 60 posto primanja i to zbog neuspješne sezone...
Vidi originalni članak

Najveći neuspjeh u novijoj povijesti košarkaškog kluba Split čelnici kluba prelomili su preko leđa igrača. Svima je na kućne adrese stigla obavijest kako su kažnjeni sa čak 60% primanja zbog neuspjeha u protekloj sezoni, u kojoj su osvojili 10. mjesto (2. u Ligi za opstanak)
- Očekivali smo kaznu, no ovako drastičnu nitko nije mogao ni sanjati. Sigurno da ćemo se žaliti jer krivica za neuspjeh nije samo naša - rekao je jedan od starijih igrača, koji je poželio ostati anoniman kako ne bi riskirao novu kaznu.
- Čelnici kluba su pred kraj sezone izjavljivali kako im je svejedno igrali Ligu za prvaka ili Ligu za opstanak, te kako će u Ligi za opstanak forsirati mlade igrače. Smijenili su trenera Kurtovića, isplatili su nam svega dvije plaće tijekom sezone.... pa se pitam tko je kriv za ovaj neuspjeh? Čuli smo i kako su nas kaznili da bi namirili manjak novaca u blagajni i da bi se osvetli onima koji žele otići. O njihovim namjerama dovoljno govori informacija kako su najavili razgovore oko ublažavanja kazni onima koji pristanu produžiti ugovor - dodao je neimenovani košarkaš.
Prvi konkretan potez protiv klupske odluke povukao je Zoran Vrkić, koji je aktivirao zadužnicu kako bi namirio dugovanja kluba.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • headhunter 28.05.2010.

    shvaćam da je recesija i da nemate love,ali kažnjavati \'mulce\' od 20 godina za neuspjeh cijele uprave nema smisla. jadni ste! nek\' rađa da 1% onoga kaj je zaradil,a sve to zahvaljujući splitu i na konju ste!

Komentiraj...
Vidi sve komentare