To je to što me zanima!

Splićanin Duje Strukan sudit će Dinamu, a Kolarić ide Hajduku

Patrik Kolarić iz Čakovca bit će glavni sudac na utakmici Hajduka i Lokomotive, dok će Istri i Rijeci pravdu dijeliti Tihomir Pejin. Derbi kola između Dinama i Osijeka pripao je Strukanu
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez delegirao je suce za četvrtfinale SuperSport Hrvatski nogometni kup, ali i utakmice 24. kola Prve HNL. 

 

Derbi kola, između Dinama i Osijeka, koji je prema rasporedu u nedjelju u 17.30 na Maksimiru, sudit će Splićanin Duje Strukan, a pomagat će mu Bojan Zobenica, Alen Jakšić, i Jakov Titlić kao četvrti sudac. U VAR sobi bit će Dražen Zebec i Hrvoje Radić dok će Vlado Svilokos obnašati funkciju kontrolora suđenja. 

Prije dolaska Osječana na Maksimir, u petak će snage odmjeriti Istra i Rijeka s početkom u 17 sati, a pravdu će im na susretu dijeliti Tihomir Pejin. Pomoćni suci su Kristijan Novosel i Dino Knez, a ulogu četvrtog suca obavlja Toni Dadić. VAR suci su Fran Jović i Luka Pušić.

Patrik Kolarić iz Čakovca bit će glavni sudac na utakmici Hajduka i Lokomotive koja se igra na Poljudu u nedjelju u 15 sati. Pomagat će mu Luka Pajić i Ivan Starčević, a Dario Kulušić bit će četvrti sudac. U VAR sobi bit će Marin Vidulin i Goran Perica. 

Utakmice između Varaždina i Šibenika, te Slaven Belupa i Gorice, sudit će Goran Pečarić, odnosno Ante Čulina. 

Podsjetimo, četvrtfinalni susret Bijelog Brda i Šibenika sudit će Ante Čulina, a Slaven Belupu i Rudešu pravdu će dijeliti Dario Kulušić. 

 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • peroprco 28.02.2023.

    Cjela sudačka organizacija,posebno Duje vam ne mogu pomoći da budete prvaci

  • SubHit 27.02.2023.

    Nama Pejin,neka nam je sv.Vid i svi sveci upomoći.

  • simri 27.02.2023.

    Pejin je Rijekomrzac. Od 55. minute Rijeka će igrati 10vs11.

Komentiraj...
Vidi sve komentare