To je to što me zanima!

Splićanke nakon osam godina srušile dominantne Osječanke

Osječanke su u 28 godina postojanja klub osvojile 21 naslov prvaka, a posljednji su put u prvenstvu poražene 2010. kada ih je svladala Viktorija iz Slavonskog Broda
Vidi originalni članak

Split se ove godine ne može pohvaliti uspjesima i dobrom igrom Hajduka, ali zato može biti ponosan na svoje nogometašice. Igračice ŽNK Split su srušile Osijek s 2-0 i tako osigurale naslov jesenskih prvakinja Hrvatske.

Nevjerojatno, ali prvi je to poraz u prvenstvu za Osječanke nakon 2010., kada ih je dvaput u ligaškoj sezoni svladala Viktorija iz Slavonskog Broda.

Ženski nogometni klub iz Osijeka već godinama dominira u Hrvatskoj. Osječanke su u 28 godina koliko klub postoji osvojile 21 naslov prvaka, a 19 su puta bile osvajačice Kupa. Međutim, čini se da njihovoj dominaciji polako dolazi kraj jer ovo nije prvi put da su ih pobijedile Splićanke. U travnju ove godine su ih dobile s 4-1 i izbacile iz četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa.

Split i Osijek su bodovno izjednačeni na vrhu, ali Splićanke imaju utakmicu manje

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Crveni jastreb 26.11.2018.

    Čestitke curama iz Osijeka,napravile su veliki korak prema naprijed za razvoj ženskog klubskog nogometa i zato jim još jedan put čestitam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare