To je to što me zanima!

Split doveo još jednog bivšeg reprezentativca - Dujmovića

Deficitarno mjesto, vjerojatno jedino u novoj momčadi Splita, 'pokrpano' je sjajnim igračem koji će 'crvenima' donijeti vrijednost. Tomislav bi u 12 trebao biti predstavljen
Vidi originalni članak

Nakon Mate Bilića RNK Split pojačao je još jedan bivši reprezentativac, riječ je o zadnjem veznom Tomislavu Dujmoviću.

Nakon obnovljene teške ozljede koljena Ante Vitaića, predsjednik Splita Slaven Žužul nije dugo čekao. Ionako deficitarno mjesto, vjerojatno jedino u novoj momčadi Splita, 'pokrpao' je sjajnim igračem koji će 'crvenima' donijeti novu vrijednost. Dujmović bi danas trebao biti predstavljen u Parku mladeži nakon što potpiše dvogodišnji ugovor. 

Stiže kao slobodan igrač, a u bogatoj karijeri ovaj 32-godišnji Zagrepčanin koji je ponikao u Dinamu, igrao je za Hrvatski dragovoljac, Inter, Međimurje, Amkar, Lokomotiv, moskovski Dinamo, Zaragozu i Mordoviju.

Ovim su ionako visoke ambicije Splita dodatno osnažene, teško da će pred Stankom Mršićem i njegovim igračima stajati bilo kakav drugi zahtjev predsjednika Žužula osim borbe za 1. mjesto.

Momčad u kojoj su iskusni Križanac, Dujmović i Bilić, potentni napadači Rebić, Erceg i Belle te dobro izbalansirana momčad, bit će tvrd orah za sve momčadi u novoj sezoni.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Dubi1991 03.07.2013.

    Svaki dan čitam sva ova fantastična pojačanja koja dolaze u HNL i to ne samo u Dinamo što mi je jako drago.. Definitivno HNL nikad jači i jedva čekam da počne .. A najveće pojačanje za sve navijače bilo kojeg kluba bi bilo da HRT vrati prijenos na svoje kanale jer je ovo stvarno sramota...

  • vug12 03.07.2013.

    Koliko Split ima bolju momčad od Hajduka.Vidi se da Hajduk vode nesposobni ljudi.

  • Mike O' Milla 03.07.2013.

    samo steta sto se vec zna ko mora osvojiti HNL,,inace Split bi bio jako dobar konkurent za naslov

Komentiraj...
Vidi sve komentare