To je to što me zanima!

Split od Uefe traži neutralni teren ili zamjenu domaćinstva

Crveni su trebali već u srijedu otputovati u Beer Shevu, na prvi susret s Hapoelom, no zbog eskalacije izraelsko - palestinskih sukoba upitno je gdje će se susret igrati
Vidi originalni članak

Nakon prolaza protiv armenske Mike, nogometaše Splita u drugom pretkolu Europske lige čeka ogled s Hapoelom iz Beer Sheve, no zbog eskalacije sukoba između Izraelaca i Palestinaca, te zračnih uzbuna u Beer Shevi i Petah Tikvi, upitno je gdje će se prvi susret igrati.

Odmah po povratku u Split iz Armenije, čelnici RNK Splita uputili su pismo u krovnu kuću europskog nogometa Uefu, u kome traže naputke vezane uz nastup u drugom pretkolu Europske lige. Crveni su trebali već u srijedu 16. srpnja otputovati u Beer Shevu, na prvi susret s Hapoelom, no zbog eskalacije izraelsko – palestinskih susret je prebačen u Petah Tikvu. No kako je i taj gradić, desetak minuta udaljen od Tel Aviva, pod zračnom opasnošću zbog napada iz Pojasa Gaze upitno je gdje će se susret igrati.

- Postoji mogućnost da se susret odigra na neutralnom terenu, kao i zamjene domaćinstva. U kontaktu smo s Uefom i čekamo njihovu odluku – prenio nam je glasnogovornik Splita Jerko Trogrlić.

Obnova sukoba uzrokovana je nedavnim otmicama i ubojstvom trojice izraelskih tinejdžera, nakon čega je uslijedilo granatiranje Pojasa Gaze, ali i izraelskih gradova. U sukobima je broj mrtvih preko stotinu i za sada se ne nazire kraj granatiranja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sgt1 11.07.2014.

    nije mi jasno zasto se uporno izreal gura u europu i europska natjecanja

  • -Rio 11.07.2014.

    Danas im stizu dva busa iz užica kao podrska:-)

  • 11.07.2014.

    Pa šta su se sad ukenjali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare