To je to što me zanima!

Split ovršio olimpijca Pešalova zbog dugovanja od 70.000 kn

Hrvatski dizač utega Nikolaj Pešalov, osvajač dvije medalje na olimpijskim igrama, ostao je bez primanja koja mu je Grad Split ovršio zbog duga od 70.000 kn za stan
Vidi originalni članak

Nikolaj Pešalov, osvajač zlatne medalje u dizanju utega na OI 2000. i bronce 2004., ostao je bez primanja. Grad Split ovršio mu ih je zbog duga od 70.000 kuna za najam stana, piše Slobodna Dalmacija.

- Svi živimo od penzije moje majke. Plaća od 4600 kuna koju dobivam kao izbornik juniorske reprezentacije nije dostatna za pokrivanje životnih potreba, a sad sam ostao i bez toga - izjavio je.

Obveze oko duga preuzeo je splitski Klub dizača utega, a Pešalov će imati pravo na državnu naknadu za izvrsnost od jedne i pol plaće tek nakon što napuni 45 godina, što će biti za 10 mjeseci.

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Jim 21.07.2014.

    ja bi mu oduzeo i utege i dres i natjerao bi ga da čita Zaratustru.

  • zokinjo 21.07.2014.

    Sramoćenje zaslužnih sportaša nikome ne služi na čast, a ovi kaj su nas pokrali za milijarde i punili proračun stranke i crne fondove niš ne vraćaju:-)

  • Laku_noc_hrvatska 20.07.2014.

    Istina je da je jako puno dao za hrvatsku,a eto tako hrvatska vraca svijetskom i olimpijskom prvaku...sramotna drzava...trebo je otic dizat uetge za njemacku il austriju il svicarsku...sad bi imao sigurnost do kraja zivota...

Komentiraj...
Vidi sve komentare