To je to što me zanima!

Vojnović, Glumac, Bilić, Belle i Dujmović otpisani, Matić ostaje

Krivcima za seriju loših rezultata Splita označeni su Dujmović, koji je sporazumno raskinuo ugovor, te Bilić, Belle, Glumac i Vojnović, koji su na transfer listi kluba
Vidi originalni članak

Loša igra i poraz od Hajduka bila je kap koja je prelila čašu strpljenja predsjednika Splita Slavena Žužula, koji i dalje podržava trenera Ivana Matića. Krivcima za seriju loših označeni su Tomislav Dujmović, koji je sporazumno raskinuo ugovor s klubom, te Mate Bilić, Henry Belle, Tomislav Glumac i Aljoša Vojnović, koji su na transfer listi.

Davor Javorović/PIXSELL

Za sada se svi na Parku mladeži suzdržavaju od bilo kakvih komentara, novinarima je tek upućeno priopćenje u kojem stoji:

‘Porazom od Hajduka produžena je Splitova loša rezultatska serija, zbog koje su u pitanje došle ovosezonske ambicije kluba. Trener Ivan Matić je nakon prospavane noći održao sastanak s nekolicinom igrača te se za sada zahvalio ovim igračima: Mati Biliću, Henryju Belleu, Tomislavu Glumcu i Aljoši Vojnoviću. Njih četvorica se nalaze na transfer listi i slobodni su napustiti Park mladeži, ukoliko uspiju pronaći novi klub u zimskom prijelaznom roku.

Tomislavu Dujmoviću je ponuđen sporazumni raskid, što je on i prihvatio, te od danas više nije igrač RNK Splita.

Zbog velikog broja upita, još napominjemo da Uprava kluba stoji iza trenera Ivana Matića i njegovog stručnog stožera.

Ivana Ivanović/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 41

  • beha 08.12.2014.

    Da bi Bilić igrao i zabijao treba mu podredit igru a ruku na srce to trener nezna a nezna i štošta drugo,jedina prava strana a i zato je još uvijek tu je to da radi za kikiriki.

  • felipe 08.12.2014.

    Tako se to radi kad se zna tko je gazda u klubu i sam financira!

  • Marin-Arsenal 08.12.2014.

    Imam osjećaj da bi netko od spomenutih mogao na Poljudu završit,nekako sam mišljenja da bi to Belle mogao bit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare