To je to što me zanima!

Split dobio Zagreb; Ćiro: Mene je Sanader potjerao iz Hajduka

Nogometaši Splita i Zadra pobjedama su otvorili proljetni dio sezone u Prvoj HNL. U 20. kolu Splićani su na Parku mladeži svladali Zagreb 3-2, a Zadar je dobio Inter 1-0
Vidi originalni članak

Izuzmemo li zaostalu utakmicu Osijeka i Dinama iz 19. kola igranu protekle nedjelje, drugi dio polusezone Prve HNL službeno je krenuo večeras, a otvorili su ga Split i Zagreb te Inter i Zadar.

Splićani su 20. kolo otvorili pobjedom nad posljednjeplasiranim Zagrebom u golijadi 3-2. Desetom pobjedom u sezoni Vulićeva momčad skočila je sa šestog na treće mjesto, a 'pjesnike' gurnuo u još teži položaj u borbi za opstanak u ligi.

Na Parku mladeži Split je poveo već u 8. minuti preko Bella, koji je primio loptu na desetak metara i matirao Livakovića za vodstvo domaćina 1-0. Prvo poluvrijeme nije sugeriralo da će u nastavku utakmice uslijediti golijada, a započeo ju je Medić zabivši za izjednačenje u 55. minuti.

No gosti nisu ni pošteno uspjeli proslaviti gol, a na drugoj strani Split je ekspresno vratio vodstvo preko Vojnovića, koji je zabio minutu kasnije. Sve dvojbe oko pobjednika riješio je Belle svojim drugim golom sjajno zabivši lijevom nogom u suprotni kut za 3-1 u 68. minuti. Ćirina momčad tek je uspjela smanjiti preko Šovšića iz penala.

Domaći trener Zoran Vulić bio je zadovoljan i najavio još bolju igru svoje momčadi u nastavku sezone.

- Možemo i moramo igrati puno bolje, ako želimo u Europu onda ne smijemo primati ovako lako golove na domaćem terenu.

Gostujući trener Ćiro Blažević kazao je kako unatoč porazu vidi puno dobrih stvari u igri svoje momčadi te je optimističan u pogledu opstanka svoje momčadi.

- Split je uz Dinamo naša najbolja momčad i kladio bih se da će na kraju biti ispred Hajduka. A što se tiče opstanka Zagreb će opstati, to vam ovaj stari konj kategorički tvrdi, a tko će ispasti to mi se j..e, da oproste ove okupljene dame - nasmijao je okupljene legendarni Ćiro, kojega je spiker na stadionu u Parku Mladeži najavio:

"A na klupi Zagreba 'trener svih trenera' Miroslav Ćiro Blažević."

- Nešto ću vam poručiti za kraj. Još bih bio ovdje trener da me niste vi potjerali - kazao je novinarima, a na primjedbu kako ga je potjerao bivši predsjednik Hajduka Branko Grgić, odgovorio je:

- Kakav Grgić, on je Sanaderov pijun, mene je Sanader potjerao s klupe Hajduka.

U drugoj utakmici u Zaprešiću mreže su mirovale do 88. minuti kad je Perica zabio i donio sva tri boda Zadranima.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • boko11 16.02.2013.

    Danas sam izabrao dvije utakmice::Slaven Belupo - Hajduk Split-2:Istra 1961 - Lokomotiva Zagreb-2 Vjerujem: 1x2wins.c o m

  • wolfgar 16.02.2013.

    Opet mu fali malo pažnje pa izmišlja gluposti

  • vilim 16.02.2013.

    Ovaj "dodvornički uvlakač" samo sipa biserje i otkriva nove "nepoznate činjenice", sada je Split uz Dinamo najbolji, potjerao ga je Sanader,uživa kada ga novinari tituliraju s "trenerom svih trenera", a taj isti bolesno pohlepni starac već za mjesec ili dva ostaviti će NK Zagreb na cjedilu i nestati optužujući druge .Ne razumijem novinare koji nasjedaju na priče i izmišljotine ovog trenerskog šarlatana koji već 20 godina obmanjuje sportsku javnost, prazni blagajne nogometnih klubova i onda bježi poput lopova ne odradivši niti jedan ugovor do kraja. Sram ga može biti !!!...

Komentiraj...
Vidi sve komentare