To je to što me zanima!

Sponzorski krah Đokovića: Srbin ostao bez milijunskog ugovora!

Prema pisanju Yahoo Sportsa, srpski je tenisač godišnje dobivao 10 milijuna dolara od ukupno 40 koliko zarađuje samo od sponzorskih ugovora
Vidi originalni članak

Nakon što je početkom godine prekinuo suradnju s francuskim automobilskim gigantom Peugeotom, Novak Đoković ostao je bez još jednog sponzora!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, multinacionalna tehnološka tvrtka UKG objavila je da neće produljiti suradnju s 'prvim reketom svijeta'. Uzrok takve poslovne odluke zasad nije poznat.

LOŠ UTJECAJ Gates prozvao Đokovića: Njegov izbor necijepljenja je nesretan

- Obostrano je dogovoreno da sponzorski ugovor koji ističe ove godine neće biti produljen - rekao je glasnogovornik UKG-a.

Suradnja između Ultimate Kronos Group i Novaka Đokovića traje od 2019., a prema pisanju Yahoo Sportsa, srpski je tenisač godišnje dobivao 10 milijuna dolara od ukupno 40 koliko zarađuje samo od sponzorskih ugovora. Inače, logo UKG-a se mogao vidjeti na Đokovićevom desnom ramenu. Sve do nastupa u Monte Carlu kada je njegova majica doživjela 'redizajn'.

NEVJEROJATNI ALCARAZ Đoković se naklonio tinejdžeru: Impresivno, zaslužio je pobjedu

Đoković se trenutačno nalazi u Rimu gdje je uspješno preskočio prvu prepreku (Karaceva), a u osmini finala će igrati protiv boljeg iz ogleda Djere/Wawrinka.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 11.05.2022.

    🐐 ziveo !!!

  • Origano3 11.05.2022.

    Uzrok je poznat,isti onaj zbog kojega je izbačen iz Australije.

  • ErickBlack 😁💪 11.05.2022.

    Đoković je Hrvat!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare