To je to što me zanima!

Sporazumno raskinuli suradnju: Kopić više nije trener Boteva

Naime, iako je hrvatski strateg uzdignuo klub nakon što su oni početkom kolovoza dali otkaz Arturu Hovhanesjanu, to nije bilo dovoljno da ostane na klupi do kraja svog ugovora
Vidi originalni članak

U 15 utakmica na klupi bugarskog Boteva iz Plovdiva osvojio je 19 bodova i uzdigao klub iz zone ispadanja do 10. pozicije, a sad je kao zahvalu dobio - otkaz! Kako doznajemo, Željko Kopić (45) uskoro će postati bivši trener Boteva.

KOMENTATORI U STUDIJU 24SATA 'Luka je pokazao veličinu igrača i kapetana kad je izašao iz igre, a Daliću na tome skidam kapu'

Naime, iako je hrvatski strateg uzdignuo klub nakon što su oni početkom kolovoza dali otkaz Arturu Hovhanesjanu, to nije bilo dovoljno da ostane na klupi do kraja svog ugovora. Željko Kopić tad je potpisao na dvije godine, ali napustit će klub prije vremena. 

Još se čeka službena objava, ali kako nisu mogli pronaći zajednički jezik, klub i hrvatski strateg dogovorili su sporazumni raskid ugovora te će Bugari u potragu za novim trenerom, a Kopić u potragu za novim klubom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mali moj 07.12.2022.

    Ovaj nemre nigdje izdrzat 3 mj. Vrati se kod Medića tamo ti je najbolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare