To je to što me zanima!

Sportski četvrtak: Gdje gledati PAOK - Dinamo, Hrvatska - Austrija i vaterpolski Superkup

Dinamo od 18:45 gostuje u Solunu kod PAOK-a, potom su na redu hrvatski rukometaši u prvoj utakmici kvalifikacijskog turnira za OI, a za vaterpolski Superkup igraju Jug i Jadran
Vidi originalni članak

Obično je takav vikend, nerijetko i srijeda, ali prefiks sportski imat će ovaj četvrtak. Red nogometa, rukometa i vaterpola, za svakoga ponešto.

KOLIKO JE BIO USPJEŠAN? Zajec je prošao sve funkcije, ali ni na jednoj nije izdržao dulje od dvije i pol godine u Dinamu!

Sportski će dan otvoriti nogometaši Dinama koji od 18:45 (ArenaSport 1) gostuju u Solunu kod PAOK-a u uzvratu osmine finala Konferencijske lige. 'Modri' s Maksimira nose prednost od 2-0 i imaju lijepu priliku izboriti plasman među osam najboljih klubova trećeg po kvaliteti europskog natjecanja. No, Grci ove sezone nisu izgubili na Toumbi, pa će dinamovci biti na velikom iskušenju u paklenoj atmosferi.

Sljedeći na redu su hrvatski rukometaši koji u ZAG Areni u Hannoveru (20:15, Doma TV) igraju prvu utakmicu kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Parizu protiv Austrije. Na klupi će debitirati novi izbornik i prvi stranac, Islanđanin Dagur Sigurdsson, koji je upravo bio izbornik dva protivnika Hrvatske u Hannoveru, Austrije i Njemačke. 

PLAN ZA HANNOVER Duvnjak će izbornika vidjeti dan uoči ključne utakmice! Ovo bi mogla biti Dagurova Hrvatska 21 REPREZENTATIVAC Konačan popis rukometaša koji love OI! Sigurdsson je izabrao: 'Čekaju nas 3 susreta u 4 dana'

U skupini je još i Alžir, a plasman u Pariz izborit će dvije reprezentacije. Hrvatska se nije plasirala u Tokio prije tri godine, bio je to jedini od dosadašnja četiri ovakva turnira na kojemu nismo uspjeli.

Za kraj dana, od 21 sat (HRT 2) u bazen Mladosti uz Savu uskočit će 11 svjetskih prvaka! Dva najbolja hrvatska vaterpolska kluba, Jug AO i Jadran Split igrat će za drugi trofej sezone, Superkup. Na jednoj strani Fatović, Vrlić, Marinić Kragić, Harkov, Anić, Butić, Bukić, na drugoj Joković, Burić, Žuvela, Lazić, Biljaka, Kržić... Spektakl je zagarantiran!

Idi na 24sata

Komentari 59

  • the.king 14.03.2024.

    i uzivo sa poljuda trening Perisica

  • jasarevic alija 14.03.2024.

    Pajceke u ruglo vratiti spustenih noseva.Hajduk I Hrvatska iznad sviju

  • FUNCUTI5 14.03.2024.

    Rukomet na DOMA TV? Ma jel moguće da neće biti na VOYO! 🤣 Hvala ti Bože, da se taj RTL maknuo od rukometa

Komentiraj...
Vidi sve komentare