To je to što me zanima!

Sprdaju se s Bendtnerom: Ovo je video svih njegovih 0 golova

Nicklas Bendtner u Juventus je stigao iz Arsenala na jednogodišnju posudbu. Nije zabio ni jedan gol za Staru damu. Dovoljno da na internetu osvane video o njemu...
Vidi originalni članak

Danski napadač Juventusa Nicklas Bendtner ozlijedio se na utakmici kupa protiv Cagliarija. Neće ga biti na travnjacima dva do tri mjeseca. No teško da će netko u klubu biti očajan zbog toga. Danac je stigao iz Arsenala na posudbu. Dosad je nastupio u 10 utakmica i još nije zabio gol.

Dovoljno da na internetu osvane video "Svi golovi Bendtnera za Juventus", i to u HD-u. Da se vidi još bolje. Za danskog napadača sve je krenulo loše već na samom dolasku u Juventus.

- Ja bih dres s brojem 10, molim - Bendtnerova je izjava nakon koje su ljudi iz Juventusa umalo popadali sa stolica.

Bendtner je stigao zapušten, predebeo, van forme i odmah je, ni više ni manje, poželio dres klupske legende, Alessandra Del Piera.  Naravno da mu nisu dali taj broj. Ali još više pomutnje u transfer Bendtnera unio je sportski direktor Stare dame Giuseppe Marotta koji je izjavio:

- On nije napadač najvišeg profila kakvog smo željeli dovesti. Situacija na tržištu je komplicirana. Neću reći da je loš, ali nije igrač koji će nam pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • A Hebiga 16.06.2015.

    Šta vi govorite kako je loš,zabio je 26 gola za Dansku,svi vi zajedno,i Messi,i Ronaldo,i Neymar niste zabili nijedan gol za Dansku

  • Matija Đumlija Hrošć 15.12.2012.

    svaka mu čast pokazao je svoje znanje :D

  • KarloGeric 15.12.2012.

    dok se samo sjetim njegove izjave da je najbolji i najkompletniji napadač na svijetu.hahahaha.odmah mi uljepša dan sa takvom izrečenom glupošću.. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare