To je to što me zanima!

Spreman: Sammir se vraća do kvalifikacija za Ligu prvaka?

Prvo će voziti bicikl, a uskoro početi i lagano pravocrtno trčati. Sammir dosad nije imao težih ozljeda i to govori da je čvrst momak, rekao je dr. Saša Janković
Vidi originalni članak

Sammir je puno bolje nego u utorak, noga ga puno manje boli. Već za deset dana mogao bi početi trčati. Nada se da će ipak igrati u kvalifikacijama za Ligu prvaka, rekao je Božo Slišković, zastupnik hrvatskog reprezentativca Sammira.

S fizikalnom terapijom Sammir je počeo jučer. U dva dana imao je drastične promjene raspoloženja. Do liječničkog pregleda u srijedu je drhtao, sumnjalo se u stanku od šest mjeseci. Sada razmišlja o igranju u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

- Naravno, odmah je puno bolje volje, stvarno mu nije bilo lako dok nije dobio rezultate pretraga. Nije potonuo, motiviran je da se što prije vrati na teren - dodao je Slišković, koji je imao vrlo ozbiljnu ponudu za Sammira.

- Ne znam što će biti od toga, ali to sada i nije toliko važno. Samo neka on ozdravi, pa će biti transfera - zaključio je Slišković.

Optimist je i dr. Saša Janković, jedan od najvećih svjetskih stručnjaka za koljeno.

- Prvo će voziti bicikl, a uskoro početi i lagano pravocrtno trčati. Sammir dosad nije imao težih ozljeda i to govori da je čvrst momak. Nadam se da će oporavak trajati i kraće od predviđenih šest tjedana - rekao je doktor Janković.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Skoković 05.07.2013.

    "- Prvo će voziti bicikl, a uskoro početi i lagano pravocrtno trčati." Da mi je vidjeti kako on hoda, a kamoli trči pravocrtno :)

  • funky_boy 05.07.2013.

    ...samir u dinamu zaradi NAJTEŽE ozljede,samirove ozljede NAJBRŽE prođu,maknite stare vijesti(članke) od tri dana jer su SMJEŠNI...

  • 1980bena 05.07.2013.

    dobar vam je naslov od čega vam je spreman??trenirao 2 treninga,i sad ozlijeđen 2-3 tj i to je dobro??pa tako nemožeš ni zadnju županijsku igrati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare