To je to što me zanima!

Spursi na pragu LP-a: Dobili Blackburn i vratili 4. mjesto

Momčad Harryja Redknappa s 2-0 bila je bolja od Blackburna u 36. kolu engleskog prvenstva. Spursi su se tako bodovno izjednačili s Newcastleom na četvrtom mjestu
Vidi originalni članak

Nogometaši Tottenhama pobijedili su s 2-0 Blackburn u ogledu 36. kola engleskog Premiershipa. Vratio se time Tottenham na četvrto mjesto ljestvice, koje vodi prema Ligi prvaka.

No, isti broj bodova ima peti Newcastle, dok šesti Chelsea zaostaje samo jedan za tim dvojcem. Blackburn je, pak, i dalje u zoni ispadanja, trenutačno su na pretposljednjem mjestu. Do spasa im nedostaju tri boda.

Što reći o utakmici u kojoj gostujući igrači niti jednom nisu niti pokušali uputiti udarac prema suparničkim vratima. Tottenham je doslovno kontrolirao cijelu utakmicu, imao je posjed lopte veći od 70 posto, ali iskreno, nije baš da su razbili suparnika. Odnosno, nisu imali bezbroj šansi za postizanje pogodaka, ali su, što je jedini bitno, dvije iskoristile za pogotke.

Nakon velike gužve, u 22. minuti je iz blizine poentirao Rafael van der Vaart, dok je u 75. Kyle Walker zabio sjajan pogodak iz slobodnog udarca, s 25 metara udaljenosti.

Hrvatski nogometaš Luka Modrić je odigrao dobro svih 90 minuta, dok je Niko Kranjčar izvan sastava Tottenhama zbog ozljede.

Premiership, 36. kolo:

Tottenham - Blackburn 2-0 (Van der Vaart 22, Walker 75)

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ambasador77 30.04.2012.

    Evo vam preostala 3 kola 36.kolo: Chelsea-Newcastle, Bolton-Tottenham 37.kolo: Newcastle-ManCity , AstonVilla-Tottenham, Liverpool - Chelsea 38.kolo : Everton - Newcastle, Chelsea - Blackburn , Tottenham - Fulham Newcastle ima najtezi raspored te nevirujem da ce proci protiv chelsea,pogotovo protiv ManC i Evertona naseg Nikice ,s druge strane Chelsea bi odlucujuci susret moga biti protiv Liverpoola ,a sto se tice Tottenham on ima najlaksi put da osvoji cetvrtu poziciju ,ali kiksevi se uvijek događaju tako da ih jedan ispusteni bod moze stajati ulaska u ligu prvaka

  • pk1994 30.04.2012.

    Mislim da je Tottenham ipak zaslužio to 4 mjesto, cijelu sezonu su bili u top 3

  • skylab_1 30.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare