To je to što me zanima!

VIDEO Ludi preokret Spursa u četiri sekunde! Što radi Durant?

Hrvatski reprezentativac Ivica Zubac je u pobjedi protiv Orlando Magica (118-102) zabio devet koševa uz devet skokova i asistencijom za 23 minute provedene na terenu
Vidi originalni članak

Trebali su prenijeti loptu preko centra, možda ispucati koje slobodno bacanje pa opet ići u obranu, a od praga pobjede su Phoenix Sunsi otišli sve do poraza protiv San Antonio Spursa. Gosti su slavili 115-114 nakon što su gubili cijelu utakmicu, pet minuta prije kraja zaostajali deset koševa, 20 sekundi prije kraja gubili tri razlike, a domaći su imali i napad za potvrdu pobjede. 

No, jedan je 'otpadak' pokupio i zakucao Victor Wembanyama šest sekundi prije kraja da bi onda loptu ukrao i koš zabio Keldon Johnson. Kevin Durant napravio je veliku pogrešku i izgubio loptu, a izabranici Grega Popovicha su slavili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hrvatski reprezentativac Ivica Zubac je u pobjedi protiv Orlando Magica (118-102) zabio devet koševa uz devet skokova i asistencijom za 23 minute provedene na terenu. Najbolji su u redovima LAC-a bili Russell Westbrook s 18 koševa uz šest skokova i sedam asistencija te Paul George uz 27 koševa, sedam skokova i sedam asistencija. 

New York Knicksi su na gostovanju kod Cleveland Cavaliersa slavili 109-91, a domaćima nije pomogla ni jako dobra partija Mitchella koji je zabio 26 koševa uz tri skoka i tri asistencije. Knickse su do pobjede vodili Jalen Brunson s 19 koševa, pet skokova i dvije asistencije te Julius Randle s 19 koševa, 10 skokova i dvije asistencije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare