To je to što me zanima!

Spustio se k'o po špagi: Evo kako je Zubo oduševio Austriju

Nakon drugog mjesta u Adelbodenu i pobjede u Naebi, Filip Zubčić treći je put završio na podiju osvajanjem drugog mjesta u Hinsterstoderu u Austriji. Ostaju Kranjska Gora i Cortina
Vidi originalni članak

Još su dvije veleslalomske utrke do kraja sezone u Svjetskom kupu za skijaše, a Filip Zubčić samo je 26 bodova daleko od senzacionalnog ostvarenja i osvajanja maloga Kristalnog globusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Treći je put Zubo stao na pobjedničko postolje ovaj ponedjeljak u Hinterstoderu u Austriji, obranivši drugu poziciju nakon prve vožnje, 45 stotinki iza pobjednika Alexisa Pinturaulta.

Treće mjesto osvojio je Norvežanin Henrik Kristoffersen (+0,72), a Slovenac Žan Kranjec, koji je bio vodeći u poretku discipline uoči utrke, pao je iza Zagrepčanina četiri boda i na četvrtom je mjestu u toj konkurenciji.

Do kraja sezone u veleslalomu ostale su još utrke u Kranjskoj Gori 14. ožujka i na finalu u Cortini d'Ampezzo 21. ožujka.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • vandorama33 02.03.2020.

    Fakat ne kuzim individue koji omalovazavaju taj silni trud i sve te izuzetne uspjehe skromnog i odlucnog decka. Citam te postove kaj pisu i pljuju po necemo sto ne razumiju. Pitam se tak su pametni, sve znaju, a korisni su ko panj na skijaskoj stazi.

  • dkatica2 02.03.2020.

    bravo dalmatinac

  • cule123 02.03.2020.

    kad si drugi, zapravi si samo prvi u nizu gubitnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare