To je to što me zanima!

Kulešević: Udarao me u glavu; Šimunec: Omalovažava djecu

Nakon pobjede juniora Osijeka nad Lokomotivom, Ivica Šimunec, otac jednog od igrača, u kafiću blizu Gradskog vrta se obračunao s trenerom Ivicom Kuleševićem
Vidi originalni članak

U subotu su juniori NK Osijeka pobijedili Lokomotivu te su napravili još jedan korak ka obrani naslova u svojoj dobnoj skupini, no, nažalost, lijepe vijesti zasjenio je sramotni incident nakon utakmice u Gradskom vrtu.

Točnije, kafić blizu stadiona bio je poprište fizičkog obračuna trenera juniora Osijeka Ivice Kuleševića i Ivice Šimuneca, oca Osijekovog juniora Andreja. Bijesni Šimunec je došao razračunati se s trenerom te mu opalio nekoliko šamara nakon čega je došlo do naguravanja, a članovi stožera morali su razdvajati dvojac.

- Udario me šakom u glavu, a zatim su ga pokušali zaustaviti, ali on me nastavio udarati još nekoliko puta. Imao sam tešku ozljedu glave kad sam bio igrač, a on me baš udarao po glavi - rekao nam je Kulešević.

Šimunec je nezadovoljan načinom na koji se Kulešević odnosi, ne samo prema njegovom sinu, već i prema ostalim igračima.

- Nisam ga udarao šakom. Udario sam mu dvije-tri pljuske. Naravno da nisam trebao tako postupiti. Sad mi je žao zbog svega. Stvar je u tome što Kulešević omalovažava i vrijeđa djecu - rekao je Šimunec, koji je već htio razriješiti stvari u trenerevoj kući, no svojedobno je zatekao tek trudnu Kuleševićevu suprugu.

Šokiran napadom trener juniora incident je prijavio policiji te namjerava pokrenuti privatnu tužbu.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • peter_1 20.05.2013.

    jel to šimunec što je nekada igrao za osijek?

  • pr1nce 20.05.2013.

    ima roditelja koji vide svoje dijete u klubovima petica, a oni možda nisu ni za županijsku ligu. ima klubova gdje ako nemaš lovu ili nemaš nekog da te pogura nemoš igrat. mogu biti svakakvi razlozi. ali takvi psihopati roditelji najčešće upropaste djecu.

  • krabat 20.05.2013.

    Nazalost i to je dio Hrvatske stvarnosti.Zao mi je mladih nogometasa jer ovaj nacin rijesavanja problema igranja ili ne igranja nekoga od njih svakako nije dobar.Gdije nam je vrli HNS-z i njihov vrli predsjednik,zar nije na njemu da rijesava eventulane nepravilnosti u nogometu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare