To je to što me zanima!

Sramota: Šimunić s navijačima skandirao "Za dom spremni"

Uvijek sam to želio učiniti i nije me briga hoće li me kazniti, rekao je Šimunić nakon što je s navijačima poslije velike pobjede nad Islandom skandirao 'Za dom spremni'
Vidi originalni članak

Dugo su naši reprezentativci čekali ovakvo slavlje s navijačima na Maksimiru, a onda je Joe Šimunić sve pokvario. Uzeo je mikrofon pod južnom tribinom i poveo navijanje neprimjerenim skandiranjem. Joe je vikao “za dom”, a navijači su odgovarali “spremni”. I tako nekoliko puta.

- To sam uvijek želio učiniti i nije me briga hoće li me netko kazniti - rekao je Joe Šimunić nakon utakmice, potpuno nesvjestan da bi zbog ustaškog pozdrava mogao dobiti puno više utakmica kazne nego Mandžo za crveni.

Posebna su priča navijači. U sramotnom duetu s Joeom opet su dali povoda Fifi da kazni savez. Pitanje je vremena kad će reprezentacija zbog njihova ponašanja biti prisiljena igrati pred praznim tribinama, kao i Dinamo. Joe, ovo je sramota, što ti je to trebalo...

Idi na 24sata

Komentari 1521

  • FabianAdžam_1 22.11.2013.

    Zašto bi to bila sramota... Čovjek je iskazao ljubav prema svojo zemlji, nije nikoga uvrijedio ni ozlijedio i ne treba uopće biti kažnjavan zbog toga.Sramota je to što čovjek iskaže ljubav prema svojoj zemlji u njoj, a ne u nekoj drugoj i zbog toga bude kažnjen. Takve stvari se samo kod nas događaju i TO JE VELIKA SRAMOTA.Šimunić je pravi čovjek i domoljub, a ne nekakav kriminalac!

  • sOliver 22.11.2013.

    Kako vas nije sramota napisat tako nesta ??? da nije bilo za dom spremnih ne bi ni imali drzavu . da je bilo vise istinskih za dom spremnih ne bi danas bilo tako kako je . treba skandirati sa svoj dzep spremni ? to je opce prihvaceno medju vladajucima , oporbom , sindikatima , uhljebima i ostalom marvom koja se sad digla protiv svega sto nam je drago . koga se s tim vrijedja ? pozdrav kojim dajes do znanja da svoje volis i ne das nikome . kad ce vise hrvatske jugoslavencine poceti voljeti svoju zemlju i narod ? niko mi nikada ne moze zabraniti da svoje volim vise od svega i da to javno kazem . smeta vam i "u boj , u boj za narod svoj" . imao sam 10 godina kad sam gledao hrvatsku mladost koja vice "u boj , u boj za narod svoj" i odlazi braniti sve nas pa i vas u jeansu i s lovackim puskama od trece sile u europi . Zar to treba zaboraviti ? Zar se toga treba sramiti ? shvatite vec jednom da kad svoje volis ne mora znaciti da tudje mrzis .

  • bijelo 21.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare