To je to što me zanima!

Sramota u Banja Luci! Navijači isticali lik 'Kapetana Dragana'

Naime, na teret im se stavlja da su isticali zastavu na kojoj je lik nedavno osuđenog 'kapetana Dragana'. Dragan Vasiljković (62) nepravomoćno je osuđen na 15 godina zatvora 26. rujna
Vidi originalni članak

Disciplinska komisija NS  Bosne i Hercegovine kaznila je banjalučki Borac sa tri tisuće maraka zbog - 'Kapetana Dragana'.

Naime, na teret im se stavlja da su isticali zastavu na kojoj je lik nedavno osuđenog 'kapetana Dragana'. Dragan Vasiljković (62) nepravomoćno je osuđen na 15 godina zatvora 26. rujna.

Proglašen je krivim za dvije točke optužnice - zlostavljanje zatvorenika na kninskoj tvrđavi i napad na policijsku postaju u Glini.

Pored toga, člana BiH Premijer lige tereti se zbog pirotehnike i skandiranja poruka sa nesportskim sadržajem.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Nananaci 06.10.2017.

    sloboda govora i izražavanja je iznad svega, najbitnija

  • rođo101 04.10.2017.

    a u čemu je problem ako srbi kod sebe ističu slike svoih učesnika rata ili im dižu spomenike,pa gospodo hrvati ugledajmo se malo na njih pa dajmo i mi svoim herojima priznanje. zar je nama neko kriv što mi dignemo spomenik poginulim braniteljima,a pola hrvatske i pola hrvatske vlade protestira i ne odustaje dok se taj isti spomenik ne makne.dragi moj hrvatski narode pa jel nije naša policije pod okriljem noći sa kapuljačama kao najveći kriminalci štemala s dlijetima spomenik u splitu??? nemamo se mi šta čudit srbima,ajmo se mi malo čudit sami sebi. i prihvatimo jednom da je ovo naša zemlja i da je za nju neko svoju krv prolio.

  • usvakomkukoljuimazita 04.10.2017.

    a bili smo na vratima banja luke..... i netko rece stop!

Komentiraj...
Vidi sve komentare