To je to što me zanima!

Sramota! Ulovio sam prvi avion i otišao kući. Kao da boksači dva dana čekaju rezultat borbe

I da je netko odustao, ne bih nastupio u finalu, kaže ljutiti Tin, koji se vratio u Zagreb. Nitko mu se nije ispričao, a način na koji su ga izbacili iz finala ide na sramotu sudaca i organizatora Mediteranskih igara
Vidi originalni članak

Skandal, sramota, blamaža... Nazovite kako hoćete, ali Tin Srbić izbačen je iz finala Mediteranskih igara u Alžiru.I to na nedoživljen način, kao da je riječ o privatnoj zabavi na kojoj će bogati vlasnik, temeljem simpatija, odlučiti tko će kući ponijeti trofej. Tin Srbić dva dana je čekao rezultat, da bi mu na kraju rekli da je deveti, odnosno prvi ispod crte. Bez objašnjenja, bez ičega.

ajme, majko Kaos u Alžiru: U sobama nije bilo ni vode, hrana je loša, a u dvoranama nema čak ni lopti!

U takvim situacijama, kad dođe do evidentne pogreške i nesporazuma, u finale ide devet gimnastičara. Ni prvi ni zadnji put.

- Nakon natjecanja nisam znao koji sam, prvo sam bio osmi. Ostao sam čekati finale, a onda nakon dva dana stižu rezultati da sam deveti. Pa to je sramota, cirkus, nisam htio ni čekati možebitnu ispriku ili odgodu, da su me i pozvali u finale, ne bih nastupio, odmah sam sjeo u avion i vratio se u Hrvatsku. Sreća da sam uspio uloviti prvi avion - rekao je Tin Srbić i nastavio:

- Po svim pravilima je tako, ali po službenim rezultatima je izašlo da sam osmi, pa onda više ništa nismo znali, s obzirom da se u živo nikakvi rezultati nisu mogli pratiti, nikakav ranking se nije znao. Službeni delegat FIG-e je potpisao te rezultate pa smo mislili da sam u finalu. Ma, nikad ništa slično nisam doživio, ali nikad. Je li mi se netko ispričao? Nije! Baš nitko. Vidjet ćemo hoće li se ne tko ispričati kad završi natjecanje - rekao je Srbić, koji se nakon skandala odmah vratio u Zagreb.

Dva dana rezultati se nisu valjda čekali ni u 19. stoljeću, kada su išli poštanskom kočijom. U Alžiru, koji je u Mediteranske igre uložio pet milijardi eura olimpijski viceprvak morao je, eto, dva dana čekati da vidi je li izborio finale ili ne.

- To je kao da odradite boksački meč i onda sljedeća dva dana ne znate jeste li pobijedili. Pa gdje toga ima? Ma, cirkus - završio je najbolji hrvatski gimnastičar..

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Vladimir Z Zelenski 29.06.2022.

    Pretpostavljam da je neki mustafa morao biti 8.

  • Matej22☮ 29.06.2022.

    Bravo Tin ❤️

  • Cicinakitu5 29.06.2022.

    Vi idete u alzir??? Pa to natjecanje trebaju organizirati kozofili i vi ste vjerovali da se oni kuze u sportove i natjecanja??? Nitko vas nije tjerao tamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare