To je to što me zanima!

Sramotan potez Kineskinje u SAD-u: Svi će vidjeti snimku...

Schiavone je skratila loptu, Lin Zhu je nije stigla, već ju je udarila prvo u pod. A to sudac nije vidio. Talijanka je tražila Kineskinju da prizna. No ova se pravila luda...
Vidi originalni članak

Kineskinja Lin Zhu pokazala je zavidan nivo sportske nekulture. U prvom kolu Indian Wellsa pobijedila je Talijanku Francescu Schiavone, ali drugi je set osvojila nakon nevjerojatnog sudačkog previda.

Schiavone je gubila 3-5 i 15-40. Talijanka je skratila loptu, Kineskinja ju nije stigla, već ju je udarila prvo u pod pa preko mreže. Sudac to nekako nije vidio.

- Zašto ne priznaš? Znaš da nije dobro lagati? Pa ovo će svi vidjeti na televiziji - pokušavala je izvući priznanje od Kineskinje Schiavone.

Ali nije uspjela. Lin Zhu se pravila kao da se ništa nije dogodilo. Osvojila je set sa 6-3, a kasnije je i pobijedila s 2-1 u setovima.

Pravda ju je sustigla u sljedećem kolu kad je izgubila od Sare Errani. Ovaj potez Kineskinje naišao je na lavinu komentara prema kineskoj tenisačici.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • hende007 20.03.2015.

    Ono kad se sportaš ponese nesportski, nije jedina..

  • đido mova 17.03.2015.

    uvatit ce te taljanska mafia

  • vader 17.03.2015.

    trebalo bi joj opaliti kaznu 2 puta onoliko koliko je zaradila na tom turniru pa da je nauči pameti i izbaciti sa sljedećeg velikog turnira

Komentiraj...
Vidi sve komentare