To je to što me zanima!

Sramotna gluma C. Ronalda za nove osobne i klupske rekorde

Real je svladao Celtu 3-0, a u Oscarima vrijednim predstavama Cristiano Ronaldo je prikupio nove golove kojima je postavio i nove osobne, ali i klupske rekorde...
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida nastavljaju s odličnim rezultatima. U 14. kolu Primere pred nešto više od 80.000 gledatelja 'los blancosi' su svladali Celtu 3-0, a hat-trick zabio je Cristiano Ronaldo kojim je stigao do brojke od 200 golova u 178 prvenstvenih nastupa, a to mu je i 23. hat-trick u Primeri čime je postavio novi rekord natjecanja ispred legendi Di Stefana i Zarre. Momčad Carla Ancelottija ostvarila je tako i 18. pobjedu u nizu kojom je izjednačila rekord Barcelone Franka Rijkaarda s kraja 2005. i početka 2006. godine. 

Real se više od pola sata mučio s gostima iz Viga koji su se hrabro držali sve do 35. minute kada Ronaldo namjerno pada u šesnaestercu, a jedan od najboljih španjolskih sudaca Alberto Undiano Mallenco nasjeda na glumu i poklanja penal kojeg je Portugalac pretvorio u vodstvo Reala i ponosno proslavio. 

Smiješno je bilo gledati kako se jedan od najboljih svjetskih nogometaša, koji je postigao toliko toga i čiju veličinu nitko ne može umanjiti, ruši kao pokošen nakon što ga je branič Celte Jonny Castro samo dodirnuo rukom da bi Portugalac napravio korak-dva i onda odlučio pasti. 

Zabio je Ronaldo i u 65. te 81. minuti za uvjerljivu pobjedu Reala koji je tako zadržao prednost od četiri boda nad gradskim suparnikom Atleticom. Imao je 29-godišnji Portugalac još nekoliko 'ispada' za vrijeme utakmice kada je padao kao pokošen nakon što bi ga suparnički igrač samo dodirnuo, a kada vide njegovu večerašnju predstavu, mnogi će odustati od zvanja na povratak u Manchester United. Englezi su posebno osjetljivi na glumce u nogometnim dresovima, a zapravo čudi što ostatak svijeta nije na istoj razini netrpeljivosti prema ovakvim potezima. Možda bi i Uefa mogla početi naknadno kažnjavati sve takve glumce koji tako stavljaju ogromnu, i za mnoge neizbrisivu, mrlju na ovu, kako kaže predsjednik HNS-a Davor Šuker, vitešku igru. 

Idi na 24sata

Komentari 351

  • 07.12.2014.

    Glumac Penaldo,pznat po glumi na nogometnim terenima,ništa novog se nije otkrilo.

  • poglavica dugi nos 07.12.2014.

    tko zna možda mu se ukazao jerko leko pa je pao od straha

  • user_392580 07.12.2014.

    takav talenat jedan od najbojih na svitu ako ne i najbolji i onda ovo ide radit samo sramotit nogomet kao igru ne kuzim kako mu je gust upoce zabit iz ovako iznudeni prilika

Komentiraj...
Vidi sve komentare