To je to što me zanima!

Sramotna provokacija: Zvezda ispred stadiona stavila tenk

Zvezda je, pazite sad, pravi pravcati tenk stavila ispred Marakane, odmah uz mural ratnom zločincu Ratku Mladiću. Kako prikladno. Beogradski klub u srijedu igra playoff Lige prvaka protiv Young Boysa
Vidi originalni članak

Kad su prije dvije godine, tijekom utakmice košarkaške Eurolige, navijači Crvene zvezde izvjesili transparent tenka, a ispod njega stavili zastavu s Vukovarom na ćirilici, iz beogradskog kluba poslali su smiješno priopćenje u kojem su rekli kako je tenk zapravo dio kulturne baštine. Da, svaka sličnost sa stvarnim tenkovima koji su 90-ih do temelja razorili hrvatski grad bila je - slučajna.

ŠTO SE ČEKA?! Izbacite ih iz Eurolige! Zvezda provocira tenkom iz Vukovara

Kulturna baština kalibra 100 mm sa strojnicom 7,62 mm

Ovo je, kako su tvrdili u Zvezdi, kulturna baština kalibra 100 mm s dodatnom strojnicom 7,62 mm koja je svoje mjesto sad našla na platou ispred stadiona Crvene zvezde, uoči sutrašnje utakmice protiv Young Boysa u playoffu nogometne Lige prvaka. Ovu 'kulturnu baštinu' postavili su ispred Marakane, a njegovo postavljanje objavila je i Crvena zvezda na službenim stranicama.

Inače, tenk će dobiti mjesto ispred murala generalske kape ratnog zločinca Ratka Mladića čime Zvezda i njezini navijači nastavljaju slaviti simbole agresije na susjednu državu. Neki srpski mediji navode kako se radi o tenku T-55 'koji je zaplijenjen iz Vukovara'. Na njemu je i zastava, a Zvezda ju je predstavila ovako:

- Marakana od sad ima još jednu atrakciju.

Idi na 24sata

Komentari 444

  • 28.08.2019.

    Dokaz i Potvrda Agressije po Hrvatskoj i Genocidu itd !!!!

  • dkcro 27.08.2019.

    druže mi ti se kunemo da s tvog puta skrenemo forever

  • 27.08.2019.

    Ne kuzim, zasto mi uopste komentarisemo ovo. Kad pocinje serija "Na Granici" sa emitovanjem

Komentiraj...
Vidi sve komentare