To je to što me zanima!

Sramotne scene u Londonu: Igrači brutalno pretukli suca

Sramota - jedina riječ kojom možemo opisati scene iz Londona. Tamo su u finalu amaterskog kupa, u kojem su se sastale dvije turske momčadi, igrači obje ekipe brutalno pretukli suca
Vidi originalni članak

Ružne snimke dolaze nam iz Londona. Naime, tamo su u finalu kupa amaterskih klubova, igrači obje momčadi lovili suca po terenu, a onda, kada su ga napokon srušili, krenuo je krvnički napad.

Sve je snimio jedan gledatelj, koji je prisustvovao finalnoj utakmici u Wood Greenu, koji se nalazi sjevernom dijelu Londona. U toj utakmici sastale su se dvije turske momčadi, a sada je nogometni savez, pod čijim okriljem se igrao kup, započeo istragu. 

- To su ružne i bolesne scene. Trudimo se otkriti tko je kriv za to, a kada pronađemo krivca potjerat ćemo ga iz lige, bez obzira tko je - stoji u službenom priopćenju saveza. 

Ovakav napad našao se pod paljbom cijele javnosti, a oglasio se i Martin Cassidy koji se bori za sudačka prava. On je napad nazvao najgorim koji se ikad dogodio na britanskim nogometnim igralištima. 

- To je sigurno najgori video napada na suca koji smo ikad vidjeli u Britaniji. Sreća u nesreći je da je to bila finalna utakmica kupa, jer u protivnom ne bi bilo videa, a savez bi samo zanemario takav napad.

Cijeli slučaj prijavljen je i londonskoj policiji. 

- Dobili smo izvještaje o incidentu koji se dogodio u finalnoj utakmici kupa koja se igrala 20. svibnja. Trenutno provodimo istragu i nemamo više nikakvih detalja koje možemo otkriti - priopćila je policijska uprava. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • nikola56 25.05.2018.

    Spavas li mirno Mario Zebec :D malo na izlet u englesku :D

  • x00x 24.05.2018.

    kom da gledam regionalnu ligu kod nas

  • OS98netko 24.05.2018.

    Tako ke trebalo biti u vinkovcima

Komentiraj...
Vidi sve komentare